Új FLIR akusztikus képalkotók


Új FLIR akusztikus képalkotók
Tovább bővült a FLIR akusztikus képalkotócsaládja. A sűrített levegő szivárgásának, kábelszigetelés sérülésének, mechanikai hibáknak és gázszivárgásoknak a kimutatására szolgáló FLIR Si2 akusztikus képalkotócsalád (Si2-Pro, Si2-LD, Si2-PD) elsődlegesen gyártóipar, a közszolgáltatások és egyéb kritikus infrastruktúrák működésének biztonságát és folyamatosságát hivatott támogatni.

Az új Si2-Pro, Si2-LD és Si2-PD modellek 12 MP-es képalkotást nyújtó színes kamera modullal, 8x-szoros digitális zoom funkcióval és integrált LED-es megvilágítással rendelkeznek. A Si2 kamerák olyan akusztikus képalkotó innovációkkal rendelkeznek, amelyek jelentősen megnövelik detektáló és elemzőképességeiket. A FLIR Si2-Pro teljeskörű detektálási csomaggal rendelkezik. A FLIR Si2-LD szivárgásérzékeléshez, mechanikai hibák azonosításához, míg a FLIR Si2-PD részleges kisülések (rejtett vezetékhibák) észlelését biztosítja.

Forrás: Teledyne FLIR

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia
Olvasta már?
Telt házas a XV. Országos Biztonságtechnikai IP-Konferencia