Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában


Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
4/3”-os képalkotóval és kiemelkedően magas fényérzékenységgel rendelkező, 4K-s képalkotást kínáló, PoE képes csőkamerával bővítette IP CCTV portfolióját az Axis Communications.

A gyártó OptimizedIR (intelligens IR fényerővezérlés), valamint Lightfinder 2.0 és Forensic WDR technológiáival felvértezett, széles látószögű és „tele” CANON optikákkal elérhető AXIS Q1808-LE funkciókészletét az integrált mesterséges intelligencia (MI) algoritmusokat futtató jelfeldolgozóegység (DLPU) teszi teljessé. A DLPU-nak köszönhetően az új kamera nagyságrendekkel több kameraoldali adat gyűjtését és feldolgozását teszi lehetővé, ezzel is csökkentve a hálózati adatterhelést. Az IP66, IP67, IK10, NEMA 4X védettségi szinteknek megfelelő, -40 °C és 60 °C közti hőmérséklettartományban üzembiztos új kamerába integrált Axis Object Analyics biztosítja az eszköz által megfigyelt területen mozgó objektumok hatékony detektálását és osztályozását, a gyártó applikációs platformja (ACAP) a külső szolgáltatás-/funkciófejlesztők megoldásainak integrálását biztosítja a felhasználók számára. A Q1808-LE kibervédelméről a FIPS 140-2 2. szintű biztonságos kulcstárolást kínáló Axis Edge Vault gondoskodik.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől