A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról


A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
A 2024-es évre a Geovision Hungária Kft. továbbfejlesztette a saját gyártású napelemes kameraállomásait. A CAMLAND márkanévre keresztelt egyedi megoldások a felhasználók tapasztalatai alapján új funkciókkal és mechanikai kiegészítőkkel bővültek, sőt egy vadonatúj – meglévő konténerhez csatlakoztatható – szett is megjelent a mobileszközök palettáján.

Kezdjük is ezzel a bevezetés óta nagy népszerűségnek örvendő megoldással, a konténerhez csatlakoztatható kameraoszloppal. Ezt a terméket is a Megrendelői igény szülte, miszerint nem minden építkezési területen van elegendő hely a napelemes mobiloszlop felállítására, aminek a kitámasztó lábai és a sodronyozások miatt 5x5 méteres alapterületre van szükség. Számos ilyen projekt területen azonban van már raktár-, vagy irodakonténer, melyek tökéletes kiindulási alapot jelenthetnek a napelemes kameraoszlopnak. Ennek lényege, hogy a konténerek alsó és felső sarkain található szabványos csatlakozási pontokhoz olyan gyorscsatlakozós adapterek készültek, melyek segítségével pár percen belül stabilan hozzá lehet rögzíteni a 4,8m magas kameraoszlopot a konténerhez úgy, hogy azt nem kell megfúrni és így is biztosan tartja azt teljes felszerelésében (akkumulátorok, napelemtábla, elektromos szekrény, kamerák, átjelző, lámpák, hangszóró).


Ezzel a megoldással a konténerek mellé kis helyen, gyors telepítési idővel és alacsony bekerülési költség mellett tudunk állítani napelemes, vagy 230V-os megfigyelő állomásokat. A Geovision Hungária tervezésében összeállított és értékesített szett minden a felszereléshez szükséges kiegészítőt tartalmaz, úgymint a két részből álló kameraoszlop, a gyorscsatlakozós adapterek, konzolok, szerelvények, sodronyok és kötőelemek.
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-3624LSA-28SWX, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-3624LSA-28SWX, az éjszaka királya