FAAC kapumozgatók

PR hír

FAAC kapumozgatók
A FAAC automata tolókapu meghajtásait és beszerelésre kész teljes szettjeit széles választékban kínálja lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra.

Tolókapu motorjaink a 400 kg-tól 3500 kg-ig terjedő kapusúlyig lehetővé teszik a kapuautomatizálási megoldásokat a könnyű lakossági terheléstől a nagy teherbírású ipari felhasználásig. Kisfeszültségű kapumeghajtások széles választékát kínáljuk lakossági telepítésekhez, vagy akár a 3 fázisú, extra gyors biztonsági meghajtásokat kereskedelmi, kormányzati/kiemelt biztonságú projektekhez.

Termékkínálatunk IDE kattintva



Lakossági kapumozgatóink beépített vezérléssel, biztonsági kiegészítőkkel vásárolhatóak meg. Az egyszerűsített "on display" programozás megkönnyíti a telepítést és beállítást, áramszünet esetén a kioldó lehetővé teszi a ki-bejutást.

Ipari három fázisú tolókapu meghajtásaink duplatárcsás olajfürdős tengelykapcsolóval összenyomás elleni biztonsággal akár teljes üzemidőben használhatóak.


Gyors és erőteljes C851 motor ipari tolókapu meghajtás, maximum 1800 kg tömegű és 20 méteres hosszúságú kapukat képes üzemeltetni folyamatos 100% terhelés mellett akár 40m/min sebességgel. Ideális üzletekhez, raktárakhoz, bevásárlóközpontokhoz, börtönökhöz, nagykövetségekhez vagy minden olyan területhez, ahol gyors működés és a biztonság a fő szempont! 1,5 mm-es acél burkolata cink alapozással és por szórt festessél kezelt. Két külső mágneses végálláskapcsoló is alaptartozék a pontosság érdekében.


A FAAC automata szárnyaskapu motorjait és szettjeit széles választékban kínálja lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra.

A FAAC szárnyaskapu motorok a 800 kg-os kapusúlyig,7 méteres kapuszárny méretig teszik lehetővé a kapuautomatizálási megoldásokat a könnyű lakossági terheléstől a nagy teherbírású ipari felhasználásig.

Kisfeszültségű 24V DC és 230V AC kapumeghajtások széles választékát kínáljuk egyedi igények esetén akár földbe süllyesztett megoldással is.


A szárnyaskapuval védett terület biztonságát a teljes választékunk esetében önzáró vagy hidraulikus reteszelő mechanizmussal látjuk el, ami továbbiakban még elektromos zárral is kiegészíthető. A SAFEcoder segítségével a vezérlés automatikusan és nagy pontossággal hangolható a kiválasztott lassítási és megállási pontokra, ezért nincs szükség mechanikus ütköző pontokra sem.
Áramkimaradás esetén megjegyzi a szárny pozícióját bárhol is állt meg, így elkerülhetőek a szabálytalan nyitási-zárási ciklusok.


FAAC 400 Hidraulikus szárnyaskapu mozgató erőteljes, robosztus motor társasházi, kereskedelmi és ipari igénybevételnek megfelelő akár folyamatos használatra 2,2-7 méteres kapuszárnyig. Tápfeszültség 230V,24V beépített hővédelemmel ellátott, nyitáskor-záráskor hidraulikus reteszeléssel ellátott oldalfüggetlen motor.


A FAAC garázskapu mozgató szettjei ismertek megbízhatóságukról és funkcióiról, így tökéletesek minden garázskapu automatizálással kapcsolatos munkához.

Garázskapu nyitó motorjainkat úgy terveztük, hogy szekcionált és billenőkapuhoz is használhatóak legyenek. Beépített biztonsági és védelmi funkciókkal rendelkeznek, kiváló választásnak bizonyulnak lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz. Meghajtásaink zárási funkcióval rendelkeznek, így nem szükséges egyéb zár vagy retesz felszerelése. Termékeink esetében nincs szükség biztonsági perem felszerelésére sem, illetve alapfelszereltségükhöz tartozik a csendes szíjhajtás. D600, D700HS, D1000-es mozgatóink billenőkapuk esetében maximálisan 300x380cm-es kapuméretig tudnak mozgatni, szekcionált kapu esetében ez a méret 500x380cm.


FAAC 541 3PH 400 V hajtóműves motor ipari szekcionális kapukhoz beépített vezérléssel.
Ideális ipari kapukhoz való beépítéshez automata/félautomata működéssel. Közvetlen áttétellel a tengelykapcsoló tengelyén vagy közvetve a láncon oldalhiány vagy túl rövid tengelyfejek esetén. Önzáró meghajtással Hálózati tápfeszültség 230V 50Hz

A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
(30) 949 2142
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?