DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera


DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: DVC


A DVC DCN-TF6283AI-DL Dual light Dome kamerája egy kiváló minőségű IP kamera, amely kimagasló teljesítményt nyújt kül- és beltéri megfigyelési feladatokhoz. 6Mpx HD felbontása, IR és fehér megvilágítás és intelligens AI analitikai funkciói révén ideális megoldást kínál a legmagasabb biztonsági igények kielégítésére.

TF6283AI-DL Dual Light Dome kamera egy magas minőségű megfigyelőeszköz, amely kiváló teljesítményt és megbízhatóságot kínál a kül- és beltéri biztonsági feladatokhoz. A kamera 6Mpx HD felbontású képet rögzít, biztosítva a részletes és tiszta képeket a megfigyelt területről.

Az DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome kamera beépített infravörös (IR) és Fehér LED-ekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a nappal és éjszaka történő megfigyelést is. A kamera éjszakai látótávolsága akár 30 méter, így biztosítva a megfelelő megfigyelést mindenféle fényviszonyok között. A fehér led technológia lehetőséget biztosít, hogy bizonyos események esetén látható fénnyel elriassza a behatolót és ezzel egyidejűleg színes képet biztosítson.

Az intelligens analitikai funkciók, mint például az arcfelismerés és a mozgásérzékelés, további biztonsági réteget jelentenek, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyen figyelmeztetéseket kapjanak az eseményekről. Emellett a kamera rendelkezik beépített mikrofonnal szóróval is, így képes kétirányú hangkommunikációt biztosítani.

A DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome kamera könnyen telepíthető és konfigurálható a Smart PSS szoftverrel vagy a mobilalkalmazással. Kompatibilis a legtöbb IP-alapú video felügyeleti rendszerrel és könnyen integrálható meglévő biztonsági infrastruktúrákba is.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
JAN KIT TA-TC-3-B
Olvasta már?
JAN KIT TA-TC-3-B