SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka


SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Az SPS MID3000RTI 1.0-t kettős konverziója, 1:1 teljesítménytényezője (3000 VA / 3000 W) és a rendkívül kedvező ára teszi kiemelkedővé, a konkurens gyártók termékeivel szemben. De ez csupán csak néhány tulajdonsága a kiemeltek közül. Cikkünkben bemutatjuk a legfontosabbakat.

Első a védelem!

A UPS , azaz a szünetmentes tápegység legfontosabb feladata az automatikus tartalék áramellátás biztosítása, hálózati tápellátás kimaradása esetén. Az akkumulátoros áthidalásnak köszönhetően biztosítja az eszközök folyamatos működését, amely kiemelten fontos kritikus alkalmazások esetén.



A szünetmentes tápegység azonban még ennél is többet tud. Szűri a káros ingadozásokat, stabilizálja a feszültséget, így megóvva az eszközöket a sérüléstől. Használatakor védelmet nyújt áramellátási problémák, például áramingadozás, vagy feszültségugrás fellépése esetén. Előbbi egy jóval alattomosabb veszélyforrás az áramszünetnél, hiszen egyáltalán nem észlelhető. Utóbbi pedig az adatvesztési hibák gyakori előidézőjeként tartható számon, és akár a hardver maradandó károsodásáért is felelőssé tehető.

Az SPS MID ár-érték arányban verhetetlen!

Az SPS MID sorozata a szünetmentes tápegységek legelőnyösebb tulajdonságait hordozza magában. Az SPS MID3000RTI 1.0-t kettős konverziója, 1:1 teljesítménytényezője (3000 VA / 3000 W) és a rendkívül kedvező ára teszi kiemelkedővé, a konkurens gyártók termékeivel szemben. Forgatható LCD-kijelzőjének köszönhetően kényelmesen használható rackszekrényben és állítva egyaránt. Csupán 4 ms-os átkapcsolási ideje mellett használatával az alábbi áramellátási problémáktól is megvédi a csatlakoztatott eszközöket és berendezéseket: hálózati zaj, frekvenciaváltozás és harmonikus torzítás.


Csatlakozók:
  • 4 X C13
  • USB
  • RS232
  • SNMP kártya foglalat
  • Relé kártya foglalat
  • Külső akkumulátor


    Összegezve: A tudatos áramszünet elleni védelem elengedhetetlen, így a legjobban akkor járunk, ha korszerű eszközöket alkalmazunk. Ezzel nem csak a folyamatos működést biztosíthatjuk, de megvédhetjük eszközeinket a villamos hálózatban jelen levő ingadozások káros hatásaitól. A folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően számos megoldás közül választhatjuk ki a számunkra kézenfekvőt. Nehéz a döntés?

    Mi nem bízzuk a véletlenre.

    Az SPS MID3000RTI 1.0-t keresse verhetetlen áron webáruházunkban!



    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
    Olvasta már?
    PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek