LTE/4G-képes testkamera az Axis kínálatában


LTE/4G-képes testkamera az Axis kínálatában
Az Axis Communications bejelentette új, kifejezetten a rendvédelmi és biztonságért felelős szervezetek igényei szerint kifejlesztett, Wi-Fi, Bluetooth és 4G/LTE kommunikációra, valamint pontos helymeghatározásra képes új testkameráját.

A kiváló képi és hangminőséget (szél és zajelnyomás) ígérő AXIS W120 120 másodperces eseményenkénti előrögzítési funkcióval, hosszú akku. élettartammal, menet közbeni töltési és gyors adatletöltési képességekkel rendelkezik. Az Axis Camera Station és egyéb VMS / EMS /felhő megoldásokkal kompatibilis új eszközhöz költséghatékony dokkoló megoldást kínál a gyártó. Az AXIS W120 olyan kiberbiztonsági rendelkezésekkel rendelkezik, mint a cég a hardveralapú kiberbiztonsági platformja (Edge Vault), mely biztosítja és védi az eszköz által kezelt érzékeny információkat.  Az adatok titkosítása AES 256-os titkosítással, továbbítása HTTP protokollal történik. Az új testkamera által sugárzott élő video-folyamot teljes körű, végponttól végpontig tartó védelmét a ChaCha20-Poly1305 biztosítja.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is