Nagyteljesítményű biometrikus azonosítás


Nagyteljesítményű biometrikus azonosítás
A litván NeuroTechnology piacra dobta mélytanulás alapú biometrikus azonosító megoldásának (MegaMatcher) két, kifejezetten a rendvédelmi szervezetek igényeihez igazított „mutációját”.

A cég ún. Automatizált Biometrikus Azonosító Rendszerével (ABIS) kompatibilis MegaMatcher Criminal Investigation (CI) és MegaMatcher Criminal Identity Registration System (CIDRS) kifejezetten a bűnügyi nyomozások hatékonyságát hivatott növelni. A MegaMatcher CI a biometrikus bizonyítékok elemzését támogatja fejlett eszközkészletével, melynek segítségével a nyomozást végző elemezheti és (fel-)javíthatja a „rejtettebb” (látens) ujjlenyomatokat az azonosítás eljárás előtt, így biztosítva egy magasabb szintű azonosítási pontosságot. A MegaMatcher CIDRS lehetővé teszi a bűnüldöző szervek számára, digitális szkenneléssel vagy a hagyományos „tíz(-ujj-)lenyomatos” kártyák segítségével gyűjtsenek biográfiai, biometrikus adatokat a bűnügyi nyilvántartások számára. A CIDRS minőségértékelési funkciójának köszönhetően biztosítja a begyűjtött adatok hitelességének/integritásának automatikus értékelését; jelezi az esetlegesen hibás mintavételeket, és képes egyetlen adatbázisba gyűjteni az adott mintákkal releváns, egyéb bűnügyi nyilvántartásokban szereplő adatokat.

Forrás:NeuroTechnology

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera