Többkamerás, forenzikus visszakeresés a BVMS 12.1-ben


Többkamerás, forenzikus visszakeresés a BVMS 12.1-ben
A Bosch Security videomenedzsment megoldásának legújabb verziója (BVMS 12.1), követve az elődeinél megszokott hagyományokat, egy moduláris, rugalmas videokezelő-rendszer, mely biztosítja az egyes elektronikus vagyonvédelmi rendszerek (CCTV, beléptetés, behatolásjelzés) közös platformra helyezését.

. A fejlesztő jellemzése szerint intuitív kezelőfelülettel rendelkező BVMS 12.1 képes minden releváns információt valósidejűen megjeleníteni a biztonságért felelős személyek számára. A BVMS 12.1 új, mesterséges intelligencia (MI) alapú adatvédelmi megoldása képes a kiválasztott kamerák látómezejében lévő személyek anonimizálására, biztosítva ezzel úgy a szükséges személy és vagyonbiztonságot, mint a hatályos jogszabályok által előírt adatvédelmi kötelezettségek teljesítését. Adott események visszakeresése során kiemelt fontosságú, hogy minél előbb rendelkezzünk helyzet kezeléséhez szükséges információkkal, még akkor is, ha a pontos időpont ismeretlen. Az akár 200 000 kamera kezelésére képes BVMS átvizsgálja a rendszer által rögzített metaadatokat, így akár másodperceken belül képes megtalálni a kezelő számára releváns történések képi bizonyítékait. A 12.1 verziótól elérhető új, többkamerás Forensic Search funkcióval a szoftver lehetővé teszi a keresés kiterjesztését több kamera adatfolyamára (egyidejűleg), jelentősen csökkentve a szükséges adatok kinyeréséhez szükséges időt. Az AES titkosítás szabványt alkalmazó BVMS adatvédelmét a Bosch Trusted Platform Module (TPM) is garantálja, mely védett módon tárolja a hitelesítéshez és titkosításhoz szükséges valamennyi tanúsítványt és titkosítási kulcsot. A BVMS akkor is „üzemképes” marad, ha úgy a menedzsment, mint a rögzítőszerverek meghibásodnak.

Forrás: Bosch Security

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve