Új tagokkal bővült a Hanwha Q családja


Új tagokkal bővült a Hanwha Q családja
Fehérfényű LED sugárzókkal egészültek ki a Hanwha Vision mesterséges intelligenciával (MI) rendelkező Q családjának 5 és 8 megapixeles képalkotást nyújtó tagjai (QNE-C9013RL, QNE-C8013RL).

Ennek köszönhetően akár tökéletesen sötét környezeti fényviszonyok mellett is, külső fényforrás telepítését mellőzhetően, képesek lehetnek a színinformáció visszaadására. Az IR LED-ekkel is rendelkező, lapos optika-ablak „designnal” rendelkező új, vandálbiztos dome kamerák, MI támogatású videotartalom-elemző funkciója biztosítja a hatékony objektum / jármű / emberalak detektálást. A színinformáció kinyerésén túl, a fehér fényforrás kellő megvilágítást biztosíthat a jogosultan a kamera környezetében haladók számára, illetve elriasztó hatása lehet a védett területen jogosulatlanul „lődörgőkre”. Az új családtagok rendelkeznek a Hanwha Vision AI-alapú WiseStream III sávszélesség-csökkentő, videotömörítő, valamint WiseNRII zajcsökkentő funkciójával, MI-alapú mozgásérzékeléssel és üzleti célú tartalomelemzés csomaggal is. A cég megállapítása szerint, a kamerák új szerkezeti kialakítása, a fentiek mellett, gyorsabb és egyszerűbb telepíthetőséget kínál a rendszerintegrátorok számára.

Forrás: Hanwha Vision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek