A biztonság új kora


A biztonság új kora
A mesterséges intelligencia mára mindenhol jelen van, nincs ez másként a videós biztonságtechnikában sem. A VIGI Insight termékcsalád fejlett AI funkciókat kínál, strapabíró fémházba rejtve a hosszú távú és hatékony megfigyelés érdekében!

Az AI alkalmazása ma már szinte alapkövetelménnyé vált az élet minden területén, ahogy a videós biztonságtechnikában is. Nem csoda, hiszen a technológia által kínált számos hasznos funkcióval, mint az automatikus értesítések, határátlépés monitorozása, tiltott zónák kijelölése vagy épp a jármű- és személyazonosítás – csakhogy a legfontosabbakat említsük – lehetővé teszik a proaktív és gyors beavatkozást, egy esetleges biztonsági incidens esetén.

A felügyeleti megfigyelés mellett jelentősen növelheti a biztonsági személyzet hatékonyságát is, hiszen jóval nagyobb területet lehet eredményesen lefedni a beépített automatizmusok segítségével.

Az új technológia új biztonsági normákat is jelent, éppen ez az igény hívta életre a VIGI Insight kameracsaládot, amely fejlett mesterséges intelligencián alapuló funkciók teljes tárházát kínálja. Az okos funkciók mellett a kamerák masszív fémház borítást kaptak, IP67-es védelemmel ellátva, ami garantálja a hosszú távú, időjárásálló működést.

Természetesen a fentiek mellett a képminőségre sem lehet panasz, hiszen a kamerák az összes fontos képjavító funkcióval is rendelkeznek: 4-8 MP felbontás mellett True WDR, Full-Color, Okos IR és még számos egyéb opció elérhető.

A VIGI kamerák, NVR-ek 4 év teljes körű gyártói garanciával érkeznek! (Kivéve az NVR-ekben található merevlemez, amire 3 év garancia vonatkozik.)

Ismerd meg kedvenc VIGI Insight kameráinkat!SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
MAGNETIC beléptető rendszerek
Olvasta már?
MAGNETIC beléptető rendszerek