SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka


SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Az SPS MID3000RTI 1.0-t kettős konverziója, 1:1 teljesítménytényezője (3000 VA / 3000 W) és a rendkívül kedvező ára teszi kiemelkedővé, a konkurens gyártók termékeivel szemben. De ez csupán csak néhány tulajdonsága a kiemeltek közül. Cikkünkben bemutatjuk a legfontosabbakat.

Első a védelem!

A UPS, azaz a szünetmentes tápegység legfontosabb feladata az automatikus tartalék áramellátás biztosítása, hálózati tápellátás kimaradása esetén. Az akkumulátoros áthidalásnak köszönhetően biztosítja az eszközök folyamatos működését, amely kiemelten fontos kritikus alkalmazások esetén.

Néhány példa a felhasználási lehetőségekre:


A szünetmentes tápegység azonban még ennél is többet tud. Szűri a káros ingadozásokat, stabilizálja a feszültséget, így megóvva az eszközöket a sérüléstől. Használatakor védelmet nyújt áramellátási problémák, például áramingadozás, vagy feszültségugrás fellépése esetén. Előbbi egy jóval alattomosabb veszélyforrás az áramszünetnél, hiszen egyáltalán nem észlelhető. Utóbbi pedig az adatvesztési hibák gyakori előidézőjeként tartható számon, és akár a hardver maradandó károsodásáért is felelőssé tehető.

Az SPS MID ár-érték arányban verhetetlen!

Az SPS MID sorozata a szünetmentes tápegységek legelőnyösebb tulajdonságait hordozza magában. Az SPS MID3000RTI 1.0-t kettős konverziója, 1:1 teljesítménytényezője (3000 VA / 3000 W) és a rendkívül kedvező ára teszi kiemelkedővé, a konkurens gyártók termékeivel szemben. Forgatható LCD-kijelzőjének köszönhetően kényelmesen használható rackszekrényben és állítva egyaránt. Csupán 4 ms-os átkapcsolási ideje mellett használatával az alábbi áramellátási problémáktól is megvédi a csatlakoztatott eszközöket és berendezéseket: hálózati zaj, frekvenciaváltozás és harmonikus torzítás.


Csatlakozók:

 • 4 X C13
 • USB
 • RS232
 • SNMP kártya foglalat
 • Relé kártya foglalat
 • Külső akkumulátor

  Összegezve: A tudatos áramszünet elleni védelem elengedhetetlen, így a legjobban akkor járunk, ha korszerű eszközöket alkalmazunk. Ezzel nem csak a folyamatos működést biztosíthatjuk, de megvédhetjük eszközeinket a villamos hálózatban jelen levő ingadozások káros hatásaitól. A folyamatos technológiai újításoknak köszönhetően számos megoldás közül választhatjuk ki a számunkra kézenfekvőt. Nehéz a döntés?

  Mi nem bízzuk a véletlenre.

  Az SPS MID3000RTI 1.0-t keresd verhetetlen áron webáruházunkban!  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  HID beléptető rendszerek
  Olvasta már?
  HID beléptető rendszerek