Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők


Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Az LDSZ Kft. 2010. novembere óta forgalmazza az IdentiVision Digitális Video Rögzítőket. Voltak zökkenők az elmúlt 14 évben, de most egy új analóg sorozattal rukkolt ki a gyár, és az első szállítmány meg is érkezett.

A legkisebb, 4 csatornás modellből 2 változat is érkezett:
1. A belépő szintű IHD-RE4220 max. 2 MP felbontású analóg, azaz AHD/TVI/CVI/CVBS kamerákat tud fogadni, azokból is csak 4 db-ot. Ezt a spártai egyszerűséget az ára is tükrözi.
2. A drágábbik változat ( IHD-RE4512 ) már 5 MP felbontású AHD/TVI/CVI/CVBS kamerát fogad, ami mellett további 4 db 5 MP IP kamerát is képes fogadni/rögzíteni. Így lesz a 4-ből 8

Az ugyanolyan házba épített 8 csatornás modell ( IHD-RE8508 ) a 8 db 5 MP AHD/TVI/CVI/CVBS kamerával egyidejűleg szintén további 4 db 5 MP felbontású IP kamera képét is lerögzíti, összesen tehát 12 kamerát. A 12 db kamera élő képét ki is tudja tenni egyszerre a monitorra. Visszajátszani ekkor azonban csak egyszerre 4 képet tud.

A nagyobb, már fém házban szállított 16 csatornás modell ( IHD-RE16506P ) a 16 db, max. 5 MP felbontású AHD/TVI/CVI/CVBS analóg kamera mellett viszont további 16 db max. 5 MP felbontású IP kamerát is le tud rögzíteni. Így egyidejűleg tehát 32 db kamera képét képes rögzíteni, valamint megjeleníteni a monitoron.

Az IdentiVision rögzítők egyedi tulajdonsága, hogy képesek az interneten vagy belső hálózaton „áthúzni” magukba egy másik IdentiVision rögzítő video csatornáit, így egy relatíve olcsó 36 csatornás IIP-N36804 rögzítővel 36 képet, vagy a 16 csatornás analóg DVR-rel 32 db képet lehet egy központi helyen megfigyelni/rögzíteni.

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hikvision beléptető kontroller, a webes programozás előnyével
Olvasta már?
Hikvision beléptető kontroller, a webes programozás előnyével