Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák

A Videosec WiFi kamera kínálata megújul

Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Az IP Video: 2024 H1 katalógusban már bemutatkoztak a Videosec új WiFi kamerái. Ha nem tudunk minden pozícióhoz UTP kábellel kiállni, tökéletes megoldást kínálnak a 101 fokos IPW-2122W-28F és a 90 fokos, pan-tilt forgatható, hibrid fényű PT-23-40WAL kamerák. A Videosec platform szerves részeként bármelyik rögzítőhöz csatlakoztathatóak, emberalak-felismerésen alapuló riasztásaikat a rendszerben bárhol kezelhetjük.

WiFi kamerákkal a Videosec telepítő partnerei kialakíthatnak egy-két kamerás kis rendszereket is, de nagyobb rendszerek vezetékezési nehézségeket jelentő végpontjaira is egyszerűen kiállhatnak velük. A képanalitika felprogramozását minden esetben tanácsoljuk, hiszen ezzel utólag a felvételek közötti visszakeresést jelentősen megkönnyítjük. Míg az IPW-2122W-28F csőkamera esetében emberalak-felismerési riasztát tudunk beállítani, ezzel indítani videórögzítést, riasztást vagy push-üzenetet, addig a PT-23-40WAL kamerán emberalak-felismerésen alapuló behatolásérzékelést és vonalátlépési riasztást is beállíthatunk. Ezekkel a PT-kamera az éjszakai világítását is automatikusan vezérli, tehát infra fénynél, fekete-fehér képet kapunk, de amint a kamera riasztási területére ember lép be, fehér fényre és színes képre vált.

Mindkét kamera kétféle, tehát RJ45/UTP + WiFi hálózati csatlakozással rendelkezik, az ethernet csatlakozás a magasabb prioritású. A wifi SSID-jét és jelszavát a kamera webfelületén is beállíthatjuk, de QR kóddal, mobilapplikációból is. Mindkét kamerába helyezhető mikroSD memóriakártya, amire a helyi rögzítés mellett ANR-ként (automatic network recovery) is számíthatunk. A kamera érzékeli, ha megszakad a hálózati kapcsolat az NVR felé, ekkor a mikroSD-re rögzít, majd a kapcsolat helyreállta után az élőkép mellett a közben rögzített felvételeket is áttölti az NVR-re.

A 2 Megapixel felbontású IPW-2122W-28F beépített mikrofonja folyamatos hangrögzítést is lehetővé tesz. Ajánlott kötődoboza a TR-JB05-A-IN.
A 3 Megapixel felbontású, 0.005 lux fényérzékenységű PT-23-40WAL forgatható (345°) és bólintható (90°), vezérelhető NVR-ről, mobilapplikációból, PC-ről, 256 preszetpontot is rögzíthetünk, illetve automatikus visszatérésre is lehetőségünk van, azaz beállított idő eltelte után a kamera visszafordul egy kiválasztott preszet pontra. A beépített mikrofon kiváló érzékenységű. A beépített hangszóró hangerejét fokozza, hogy a kamera teljes felső része rezonátordobozként felerősíti a hangunkat. Ez különösen hasznos, amikor riasztáskor előre rögzített hangot akarunk a kamerából lejátszani, vagy kétirányú audiót alkalmazva szólni a kamera közelében állókhoz.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők