JAN KIT TA-TC-3-B

Idő- és jelenléti nyilvántartó rendszer

JAN KIT TA-TC-3-B
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Jantar


A JAN KIT TA-TC-3-B minden szükséges eszközt tartalmaz az alkalmazottak munkaidő és jelenlét nyilvántartásának egyszerű és átlátható rögzítéséhez olyan vállalatokban, ahol legfeljebb 40 dolgozó van. Tartalmazza az összes hardvert és szoftvert egy hatékony munkaidőnyilvántartási rendszer bevezetéséhez - a REGIS T-3 terminált, a CODEKS TA szoftvert, a SPIDER W5-B tápegységet és kommunikációs átalakítót, valamint 10 érintésmentes C3D azonosító kártyát. Ez teszi a JAN KIT TA-TC-3-B-t a legjobb költséghatékony munkaidő és jelenlét ellenörző megoldássá kisvállalkozások számára.

A munkaidő és jelenlét nyilvántartási rendszer rendkívül hasznos eszköz, amely egyszerűvé teszi az alkalmazottak munkaidejének követését, ellenörzését. Célja az alkalmazottak pontos érkezésének vagy távozásának, valamint a munkaidőben bekövetkezett hiányuk nyilvántartása. A klasszikus idő- és jelenléti nyilvántartási rendszer működési elve egyszerű. Az alkalmazottaknak minden eseményt (munkába érkezés, ebédszünet, munkából távozás stb.) regisztrálniuk kell az idő- és jelenléti ellenőrzőn. Ezt úgy érik el, hogy személyes azonosító eszközükkel azonosítják magukat a terminálnálnál a bejáratnál. A terminál átadja a rögzített eseményt a szervernek, ahol az idő- és jelenléti szoftver fut. A szerver elmenti és feldolgozza az eseményt. A szerver válasza aztán megjelenik az idő- és jelenléti ellenőrző terminal képernyőjén, ahol az alkalmazott azonnal ellenőrizheti annak helyességét. Az egész idő- és jelenléti rendszert a Codeks TA idő- és jelenléti szoftver kezeli, amely egy helyi szerveren fut. Az összes idő- és jelenléti ellenőrző kapcsolódik a szerverhez, és továbbítja az eseményeket, amelyeket az alkalmazottak munkaidejének kiszámításához használnak, a programnak.

A REGIS T-3 egy vezérlő terminál irodai környezetekhez, LCD kijelzővel. Teljes színes háttérvilágítású 7″ LCD érintőképernyővel és integrált érintésmentes kártyaolvasóval rendelkezik. Lehetővé teszi egy opcionális billentyűzet és gombkonfiguráció használatát, valamint függőleges vagy vízszintes telepítést. Alkalmas irodai környezetekben történő telepítésre, ahol magas az igénybevétel és nagy a dolgozók száma. Belső memóriája lehetővé teszi az adatok tárolását akár 30 000 felhasználó és 100 000 esemény számára.

A Codeks TA Kit egy egyszerű idő- és jelenléti ellenőrzésre szolgáló szoftver. Lehetővé teszi egyszerű idő- és jelenléti rendszerek telepítését, és tartalmazza az összes szükséges szoftveres eszközt az idő- és jelenléti nyilvántartás rögzítéséhez kisebb vállalkozásokban, kevés dolgozóval és regisztrációs helyszínnel. Az alkalmazás gyors telepítését teszi lehetővé, miközben az alkalmazás használata egyszerű. A szoftver webes technológiákon alapul, és egy webböngészőn keresztül érhető el. A szoftver több pontból vagy helyszínről (például több bejárattól a vállalatba vagy több ágazattól) képes adatokat fogadni. Lehetővé teszi az egyedi munkaidőbeosztásokat (fix vagy rugalmas), különböző jelentések létrehozását, funkcionalitás kibővítését kiegészítőkkel, és frissítéseket, amikor szükség van rájuk.

A C3D azonosítókártyák 13,56 MHz-es frekvenciát olvasnak, Mifare Desfire-t használnak, és lehetőség van 3PRO titkosításra is.

A készlet része továbbá a W5-B tápegység, amelybe integrált RS-485 / USB to RS-485 / TCP/IP kommunikációs átalakító van beépítve. Ez alkalmas legfeljebb egy Rex vagy Regis vezérlő és egy elektromos ajtózár táplálására (a csatlakoztatott felhasználók maximális energiafogyasztása nem haladhatja meg a 800 mA-t).
Tagek: beléptető

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!