2N IP Style


2N IP Style
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: 2N Telekomunikace a.s.


A 2N IP Style a legmagasabb felhasználói igényeket kiszolgáló, egyedi megjelenésű és funkcionalitású Intercom, amely 10” öntisztító IP65 és IK08 tanúsítvánnyal rendelkező érintőképernyőjével, full-HD éjjel-nappali kamerájával és kimagasló hangminőségével hívja fel magára a figyelmet. Ezt az eszközt azoknak ajánljuk, akik egy igazán exkluzív eszközzel szeretnék fogadni a látogatóikat, akik így már a bejáratnál is azt érezhetik, hogy jó helyen járnak.

Akkor most lássuk részletesen, melyek azok a tulajdonságok, amelyek kiemelik ezt az eszközt az Intercom-ok mezőnyéből.

KIJELZŐ: Kezdjük is mindjárt a kijelzővel, hiszen a 10”-os 2560x1920 felbontású érintőképernyő igazán egyedinek számít az ilyen eszközöknél. A nagy fényerejű érintőképernyő gyors reakcióidejének köszönhetően könnyen kezelhető. Ráadásul egy olyan önfertőtlenítő bevonattal rendelkezik, amely elpusztítja az összes vírus és baktérium több, mint 99%-át.

KAMERA: A beépített, infra megvilágítással támogatott kamerája 5 Megapixeles kristálytiszta képeket továbbít akár 60 kép/másodperces sebességgel H.264 vagy MJPEG kódolással WDR támogatással.

ADAPTÍV ARC ZOOM: A 2N® IP Style automatikusan felismeri az arcot és felnagyítják azt, hogy a felhasználók könnyebben felismerjék azt, aki az ajtó előtt áll.

AUDIÓ KÉPESSÉGEK: Egy Intercom esetén nagyon fontos, hogy érthetően közvetítse az ajtó előtt álló beszédhangját még zajos utcai körülmények esetében is. Erről a 2N® IP Style esetében 2db beépített mikrofon, 2db 4W-os hangszóró, full duplex audio átvitel, L16/16kHz, G.711, G.729, G.722 kódolás gondoskodik.

VILLÁMGYORS AJTÓNYITÁS MOBILLAL: A mobil telefonok napjainkban a beléptető tokenek szerepét is képesek átvenni, a 2N WaveKey technológiájának köszönhetően villámgyorsan képesek kinyitni az ajtót a belépésre jogosultak előtt. A fejlesztők tesztjei alapján 100 különböző telefon használatával 15 000 alkalommal nyitottak ki sikeresen ajtót, az esetek 98%-ában kevesebb, mint 1 másodperc alatt.

TÖBB HOZZÁFÉRÉSI LEHETŐSÉG: Akinek nem felel meg a mobilos ajtónyitás annak sem kell kétségbe esnie. A 2N® IP Style lehetőséget biztosít RFID-kártyával, PIN-kóddal vagy QR-kóddal való beléptetésre egyaránt.

KÉTIRÁNYÚ VIDEÓ KOMMUNIKÁCIÓ: A 2N® IP Style lehetővé teszi a kétirányú videózást ami egy igazán jövőbemutató funkció, amely csak az elkövetkező években lesz alapfelszereltség. Ez lehetővé teszi például a hallássérült látogatók számára, hogy jelbeszéddel kommunikáljanak a recepcióssal.

IP65 ÉS IK08 TANÚSÍTVÁNY: A 2N® IP Style nemcsak szép, de ellenálló is. IP 65 tanúsítványának köszönhetően könnyen ellenáll a heves esőzésnek és a poros környezetnek, az IK08 minősítés pedig arról tanúskodik, hogy a vandálok támadásait is könnyűszerrel kivédi.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS: A telepítőkkel közösen kifejlesztett szabadalmaztatott billenő rendszer kiválóan alkalmas a telepítéshez: a készülék egyszerűen kidönthető és mindkét keze szabadon dolgozhat a kábelekkel.

VALÓBAN SZÉP – TESTRESZABHATÓ UI: A 2N® IP Style bármilyen projekt igényeit kielégíti. Legyen szó márványról, tégláról, fáról vagy fémről – az IP Style minden bejárati ajtón jól mutat! A kaputelefon felhasználói felülete könnyedén személyre szabható.
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Techson SmartCenter egyszeregy útmutató
Olvasta már?
Techson SmartCenter egyszeregy útmutató