Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája


Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Belépő szintű, kedvező árú kameráktól a különleges igényeket kielégítő analitikai megoldásokig, beleértve immár a kaputelefonokat is, teljes platformot talál a Videosec kínálatában.

Ahogyan a letölthető és nyomtatott formában is elérhető IP Video: 2024 H1 katalógusunkból is látható, teljes CCTV platformot kínál a Videosec termékpalettája. Analóg kamerák 2 és 5 Megapixel felbontással, IR illetve fehér fényű LED fénnyel, váltható TVI, CVI, AHD, CVBS videójel kimenettel, illetve a riasztási relékimenettel is rendelkező analóg rögzítők alkotják a platform belépő szintjét.

IP kamerák 2 Megapixeltől egészen 12 Megapixel felbontásig választhatóak. Az emberi alakot felismerő képanalitika minden Videosec IP kamera alapvető képessége, riasztásokat nem a mozgó bokorra, hanem emberre vagy járműre generálnak. A Videosec NVR-ek ezeket a riasztásokat értelmezik, a rögzített felvételek mellé eltárolják a szükséges meta-adatokat, amikből könnyen, gyorsan és hatékonyan lehet eseményekre visszakeresni, azokat visszajátszani és kimenteni.

Egyre ismertebbek, egyre elterjedtebbek a hibrid fényű Videosec kamerák, amelyek éjszaka infravörös fénnyel világítva fekete-fehér képet generálnak mindaddig, amíg emberre vagy járműre riasztá történik. Ekkor a kamera átvált a melegfehér fényű LED megvilágításra és színes felvételeket küld a riasztási eseményekről. Sokan ezt a fényt kültéri megvilágításként is alkalmazzák.

Sokszor nem elég, ha a kamerák képén jól olvashatóak a rendszámok, hanem azokat fel is kell ismertetni a kamerával. Rendszámfelismerő kameráinkkal az áthaladások visszakereshető rögzítése mellett beléptetés vezérlésére is lehetőség van, a belépési engedélyek listáját a rögzítő felületén kezelhetjük. Beléptetés feladatkörében két fontos megoldást emelünk ki, az arcfelismerésen alapuló beléptető munkaidő nyilvántartó rendszerünket, illetve az új kaputelefon interkom megoldásunkat. Ultraszéles kamerával és két ajtónyitó relékimenettel felszerelt kültéri egységeinkről a csengetés egyaránt eljut a beltéri egységekhez is és mobiltelefonokra is. Mindez a kamerarendszerrel integrált közös platformon, közös applikációkban.

Telepítő partnereink számára elengedhetetlen kiegészítőket is talál a Videosec termékpalettájában. Kamerák kötődobozai és tartókonzoljai, koax videóbalunok, PoE switchek egészen 24+4 portig, PoE extenderek, csatlakozók, aljzatok, csak néhány az elérhető kiegészítők közül.

Ha még nem ismeri a Videosec platformot, de akkor is, ha már hosszú ideje telepíti, érdemes bejelentkezni személyre szabott Videosec oktatásra, ahol az Önt érdeklő témákat járjuk végig és mutatjuk be eszközök felprogramozásával.

Kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka