Az iPhone, mint céges belépőkártya


Az iPhone, mint céges belépőkártya
Az Apple Walletben található belépőkártyával a munkatársak és a vendégek könnyedén hozzáférhetnek a vállalati helyiségekhez csupán az iPhone-jukkal vagy az Apple Watch okosórával - az ajtóktól és liftektől a forgóajtókig, nyomtatókig és még sok másig. Az alkalmazottaknak csak az iPhone-jukat vagy Apple Watch-ukat kell az olvasó közelébe tartaniuk a feloldáshoz. Ez egyszerű, kényelmes és privát.

A céges belépőkártya aktiválása iPhone-on egyszerű

Tekintse meg az alábbi videót IDE kattintva bővebb információért!

Az Apple Wallet iPhone-on és Apple Watch-on lévő belépőkártya zökkenőmentesen integrálható a vállalat meglévő beléptető rendszereibe, és a belső munkatársak könnyen kezelhetik, így az indulás gyors és hatékony. Ismerje meg az ingyenesen letölthető e-könyvben, hogy cégek, szervezetek miként integrálták és használják ezt a beléptetési módot.
Az e-könyv letöltése a képre kattintva:


Az iPhone-ba épített céges belépőkártya biztonsága

Az Apple Wallet belépő kártyája teljes mértékben kihasználja az iPhone és az Apple Watch beépített adatvédelmi és biztonsági funkcióit. Az eszközön tárolódik, ami azt jelenti, hogy az Apple nem látja, hogy a felhasználók milyen helyekre lépnek be, ami segít az adatok magánjellegű és biztonságos megőrzésében.

Épületek és irodahelyiségek belépése
Az épülethez való hozzáférés az iPhone vagy az Apple Watch egyetlen érintésével érhető el - anélkül, hogy egy alkalmazást is megnyitnál. Az Express mód lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a készülékük felébredése vagy feloldása nélkül férjenek hozzá a terekhez.


Nyitott irodai ajtók
A rendszergazdák határozzák meg, hogy ki és mikor férhet hozzá az egyes irodákhoz. Ez a szemcsés beállítás megakadályozza, hogy a nem megfelelő emberek hozzáférjenek, miközben megkönnyíti a megfelelő személyek számára a belépést.


Munkaállomások feloldása
Frissítse a hozzáférési pontokat a vállalati terekben, beleértve a megosztott munkaállomásokat is, további hitelesítő adatok vagy nehézkes jelszavak nélkül - ugyanaz az iPhone vagy Apple Watch, amely nélkül az alkalmazottak soha nem rendelkeznek.


Hozzáférés a biztonságos terekhez
Az NFC technológiának köszönhetően az alkalmazottak gyorsan és biztonságosan hozzáférhetnek a helyekhez, ha hozzáadják a belépőkártyájukat az Apple Wallethez. Ezenkívül a rendszergazdák beállíthatják az olvasókat úgy, hogy további biztonságot nyújtva kérjék a felhasználó Face ID vagy Touch ID általi hitelesítését az iPhone-on.


Biztonságos nyomtatás
Azzal, hogy a nyomtatónak be kell mutatnia a jogosultágot, mielőtt a nyomtató kiadja az anyagot, az érzékeny dokumentumok biztonságban maradnak - az Apple Walletben lévő belépőkártya egyszerűvé teszi ezt.


Streamline fordulókapuk
Az ultragyors olvasási idő megakadályozza a nagy forgalmú területeken a sorompó szűk keresztmetszetét, így az alkalmazottak fárasztó sorban állás nélkül folytathatják a munkájukat.Felejtse el a belépőkártyák nyomtatását

Időt és pénzt takaríthat meg a belépőkártyák iPhone-ra történő terjesztésével.


Felejtse el a fizikai belépőkártyák nyomtatásának gondját alkalmazottai és vendégei számára. Az Apple Wallet iPhone-on és Apple Watch-on lévő Apple Wallet belépőkártyával racionalizálható a jelvények kiosztását és kezelését az egész ökoszisztémában az alábbiak révén:
 • A jelvények távoli terjesztése néhány egyszerű lépésben
 • A jelvények átadása és tárolása közvetlenül az Apple Walletben az egyéni iPhone-on.

  Könnyű hozzáférés (majdnem) mindenhol

  A külső peremektől kezdve a nyomtatókon át a megosztott munkaállomásokig szinte végtelenek a lehetőségek az Apple Wallet belépőkártyájának használatára. Tekintse meg ezt az infografikát, amely madártávlatból mutatja be azokat a munkahelyeket és tereket, amelyekhez az Apple Wallet és a HID segítségével a szervezetek egyszerű és biztonságos hozzáférést biztosíthatnak a belépőkártyával.

  Az infografika letöltése a képre kattintva:

 • Tagek: beléptető

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
  Olvasta már?
  Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya