FAAC szögben zárodó automata ajtók


FAAC szögben zárodó automata ajtók
FAAC PST Szögben Záródó automata tolóajtó egy olyan ajtórendszer, mely egyedi módon emeli az épület eleganciáját, miközben a hagyományos tolóajtók által nyújtott előnyökről nem kell lemondani.

Ahol egyáltalán felmerül a szögben záródó ajtókra az igény, ott elsődleges szempont az esztétika és elegancia, melyhez PST ajtók különleges megjelenése hozzáadott értéket képvisel. A szárnyak által bezárt szög 90° és 180° fok között válaszható meg, mely rugalmas tervezést tesz lehetővé, valamint függően attól, hogy az automatika kívül vagy belül helyezkedik el a szárnyakhoz képest, beszélhetünk tompa és hegyes szöget bezáró ajtóról. Ezek a tulajdonságok kellő tervezői szabadságot biztosítanak olyan egyedi megoldások valósításához, mely nem csak illeszkedik az épület esztétikájához, de emeli is annak presztízsértékét.

Főbb jellemzők:
  • egyedi, attraktív megjelenés
  • hagyományos tolóajtókra jellemző gyorsaság
  • halk működés
  • átjárási szélesség: 800-3000 mm
  • átjárási magasság: max.3000 mm

    A PST Szögben Záródó tolóajtók gyakorlatilag ugyanazokat az alkatrészeket tartalmazzák, mint a hagyományos kivitelű ajtók, ezért annak ellenére, hogy egy speciális termékről beszélünk fenntartási, üzemeltetési költségeiben nem tér el azoktól.

    Alkalmazásuk minden olyan helyre javasolt, ahol elvárt az automata tolóajtókra jellemző csendes, gyors, biztonságos, strapabíró és rugalmas működés, miközben semmihez nem hasonlítható, figyelemfelkeltő módon emeli ki a bejáratot a hétköznapok szürkeségéből.


    Beépítés
    Az automata szögben záródó tolóajtókat általában főbejáratok, vagy kiemelten fontos belső átjárók elé építjük be, legyen szó akár alumínium fogadószerkezetről, akár épített falnyílásról is.

    Opcionális lehetőségek
  • Az ajtó alumínium szerkezete bármilyen RAL színre festve, de akár eloxált kivitelben is elérhető.
  • A magyarul nyelven kommunikáló, rendkívül informatív megjelenítéssel rendelkező fali kezelőegység egyedülálló segítséget tud nyújtani nem csak a könnyű használathoz, de alkalmanként a távoli hibafelderítés esetére is. Ezáltal az üzemeltetési költsége alacsonyabb, mint az egyéb – nem túl informatív – kezelőszervvel ellátott automata ajtóké.





    A szögben záródó tolóajtó, mint általában a tolóajtók, gyorsan és hatékonyan biztosítják akár egyetlen személy, akár nagylétszámú csoportok áthaladását a nyíláson úgy, hogy a leválasztott terek nem maradnak tovább összenyitva a szükséges időtartamnál.
    Ezért elsősorban a saját fejlesztésű, irányérzékeny, jelenlét érzékelővel kombinált mozgásérzékelőnk felel, mely folyamatosan pásztázva, intelligens módon ismeri fel a közeledő, távolodó keresztirányú forgalmat, és különbséget tesz a gyors és lassú mozgás között is.






    A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

    ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
    (30)949 2142

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
    Olvasta már?
    Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?