Farfisa MYCOM GSM 4G technológiával


Farfisa MYCOM GSM 4G technológiával
Ha végfelhasználóként a kaputelefonra gondolunk, mint készülékre, két dolog juthat eszünkbe. A gombpanel a bejárat/kapu mellett, és a beltéri egység telefonkagylója, vagy újabban kijelző panele. A MYCOM GSM 4G technológiája lehetővé teszi, hogy telepítőként se kelljen sokkal több mindenre gondolnunk: A kültéri panel és egy tápegység. Mindössze ennyire lesz szükségünk.


A MYCOM moduláris, különböző elemekből áll: az alapmodul az AB4G, amely önállóan vagy a PD2100AB billentyűzettel, a DD2140AB kijelzővel vagy a kiegészítő CT2138AB kulcsmodullal együtt működik. Rögzítést és telepítést illetően az Alba termékcsalád telepítőelemeit és tartozékait használja, így nem igazán okozhatnak meglepetést az alkatrészek, már ismerős anyagból dolgozhatunk.

A vezeték nélküli lakossági kommunikációs rendszer „beltéri egysége” egy telefon. A hívás hagyományos gombmodulokkal vagy digitális billentyűzettel ellátott beléptetőpanelről történik, és a megfelelő sorrendben beprogramozott megfelelő számokra továbbítódik vezetékes vagy mobiltelefonra. Így akárhol is vagyunk, tudjuk fogadni a vendéget.


A programozás és a frissítések távolról is elvégezhetők. Elérhető funkciók: CLIP (előre beállított hívószámmal való ajtónyitás), irodai funkció (automatikus zárnyitás válaszadáskor). SMS-en keresztül a tulajdonos értesíthető a bejáratnál rögzített esemény esetén (riasztási funkció).

A MYCOM termékcsalád alapvetőek lakossági felhasználásra tervezett széria, de a lehetőségek palettája rendkívül széles, hiszen a távolság nem szab határt!

A Farfisa termékeit megtalálod a MASCO kínálatában!
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-3624LSA-28SWX, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-3624LSA-28SWX, az éjszaka királya