Hanwha AI Box


Hanwha AI Box
A Hanwha Vision piacra dobta legújabb kvázi nyíltplatformú mesterséges intelligencia (MI) megoldását. Az AIB-800 egyszerű, a gyártó megállapítása szerint költséghatékony MI analitika upgrade lehetőséget kínál minden ONVIF kompatibilis kamera számára.

A ember-/ járműszámlálás, sorbánálláskezelés, valamint vonalátlépés és „lődörgés” érzékelés funkciókat kínáló Hanwha AI Box hatékony objektum azonosítási és osztályozó képessége jelentősen csökkentheti a téves riasztások számát, forenzikus eseménykeresési funkciója nagyságrendekkel gyorsabb tartalomszűrést kínál a felhasználók számára. Az előtelepített Wise AI applikációval érkező, ONVIF-kompatibilis kamerákkal, VMS-ekkel (pl.: Milestone, Genetec, Wisenet SSM és Wisenet Wave) és behatolásjelző megoldásokkal kompatibilis AIB-800-hoz akár nyolc kamera csatlakoztatható, legfeljebb 32MP (aggregált) felbontással. A kereskedelmi egységek számára kínált hőtérkép funkció segítségével a vevők viselkedése és az eladóhelyi marketingtevékenység eredményessége elemezhető magas hatékonysággal. Az AIB-800 magas szintű kibervédelmi funkcionalitással rendelkezik, teljes mértékben megfelel a FIPS 140-2 szabványnak.

Forrás: Hanwha Vision Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Nincs áram? Semmi vész! Provision-ISR Solarcam, napelemes kamerák
Olvasta már?
Nincs áram? Semmi vész! Provision-ISR Solarcam, napelemes kamerák