MI-fókuszált Mobotix jövőkép


MI-fókuszált Mobotix jövőkép
A cég alapvető kompetenciára fókuszáló MOBOTIX ONE „video-platform” (kamera) tervezett piacra dobásával párhuzamosan a 2022-ben felvásárolt VAXTOR szoftvermegoldásokat is új szintre kívánja emelni a német gyártó.

A decentralizált („all-in-1”) videotechnológiai megoldásairól ismert MOBOTIX a VAXTOR által fejlesztett és forgalmazott, a MOBOTIX vasakkal problémamentesen együttműködő mesterséges intelligencia (MI) és mélytanulás-alapú alkalmazások szimbiózisát jelölte meg középtávú jövőjének alapvető cash-flow motorjának. A jövő kihívásaira adott válaszként a MOBOTIX az MI alapú megoldásai értékesítési aktivitásának növelését jelölte meg, olyan piacok igényeire összpontosítva, mint az egészségügy, közlekedés, közszolgáltatások és közlekedés, valamint az államigazgatás. A MOBOTIX ONE, a gyártó megállapítása szerint, hatékonyan támogatja majd az üzleti döntéshozatalhoz szükséges információk „előállítását”, messzemenően támogatva a felhasználók által választott MI – MOBOTIX érdekeltségébe tartozó és egyéb fejlesztőtől származó – megoldások alkalmazását. A cégvezetés által megjelölt középtávú tervek szerint, a szoftver licenc értékesítés bevétel arányos mértékét a 2022/23-as 13%-ról 20%-ra kívánják növelni az elkövetkezendő években.

Forrás: MOBOTIX

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Modern Alarm bemutatja: Szintlépés az analitikában – Hikvision HeatPro VCA3.0
Olvasta már?
A Modern Alarm bemutatja: Szintlépés az analitikában – Hikvision HeatPro VCA3.0