Új 4K-s kültéri kamera az Axis kínálatában


Új 4K-s kültéri kamera az Axis kínálatában
Az Axis Communications bejelentette a 2024 elején debütáló AXIS P13 kameracsalád legújabb, robusztus kivitelű, 4K képalkotást kínáló, -40 °C és +60 °C környezeti hőmérséklettartományban üzembiztos, kültéri tagjait, melyek között – a még nagyobb rugalmasság érdekében – helyet kaptak kameraház és bejektív nélküli (barebone) modellek is.

A gyártó megállapítása szerint az új AXIS P13 kamerák még kihívást jelentő fényviszonyok között is kiváló képminőséget biztosítanak. A 2 MP felbontást kínáló AXIS P1385-E és az 5/8MP-es AXIS P1387-LE és AXIS P1388-LE cserélhető CS objektívvel érkeznek. Az új termékekhez számos kiegészítőt (pl. fehér LED-es és IR-szettet) kínál a gyártó. Az optika jég- és páramentességét az optikaablakhoz integrált fűtőmodul biztosítja. Ezenkívül AXIS P13 család új tagjaihoz elérhető a cég hó / eső elleni védelmet biztosító, valamint visszatükröződést-gátló megoldása. A mélytanulási processzornak (DLPU) köszönhetően az új kamerák támogatják a gyártó és harmadik fél a mélytanuláson alapuló alkalmazásait, pl. az emberalak és járművek, járműtípusok felismerésére és osztályozására képes AXIS Object Analytics-t. Mindezeken felül, a PoE-képes AXIS P13 család megkapta az Axis Edge Vault (hardveralapú kiberbiztonsági) megoldását, amely biztosítja a kamerák és az általuk kezelt információkat magas szintű kibervédelmét.

Forrás: Axis Communiations

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Grade-3 minősítésű rezgésérzékelők a Zmaxnál
Olvasta már?
Grade-3 minősítésű rezgésérzékelők a Zmaxnál