Új Vivotek panoráma kamera


Új Vivotek panoráma kamera
A négy, egyenként 5MP-es képalkotóval rendelkező, 180°-területi lefedettséget biztosító, elsődlegesen kültéri alkalmazásokra „kihegyezett”, 30 kép/s frissítési sebességre képes MS9321-EVH-V2 szolgáltatási portfolióját a mesterséges intelligencia (MI) alapú analitikacsomag teszi teljessé.

Az egyes, elkülönítetten paraméterezhető képalkotókhoz rendelt látószög szabadon állítható, biztosítva az átfedések nélküli panoráma kép létrehozását. A 120 dB-es széles dinamika tartomány funkcióval és beépített 30m hatósugarú infravörös sugárzóval rendelkező, H.265 tömörítési szabványt alkalmazó, a cég Smart Stream technológiájával rendelkező, IP666/IK10 védettségű kamera emelt szintű kibervédelmét a Trend Micro IoT Security megoldása biztosítja. A VIVOTEK ND NVR családjában elérhető VORTEX Connect alkalmazásán keresztül az MS9321-EVH-V2 képanyaga és a kamera menedzsment felülete elérhető a cég VORTEX Cloud szolgáltatásán keresztül.

Forrás: Vivotek

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Hanwha Vision piacra dobja az iparág első két szenzoros BCR kameráját
Olvasta már?
A Hanwha Vision piacra dobja az iparág első két szenzoros BCR kameráját