InterCom GSM és 4G termékcsalád – kaputelefon, lift távfelügyelet és segélyhívó


InterCom GSM és 4G termékcsalád – kaputelefon, lift távfelügyelet és segélyhívó
A biztonságtechnikai piacon a technológiai fejlődés gyors ütemben halad, ahol a GSM és 4G kommunikációs technológiák jelentős változásokat hoznak. Ezek a technológiák lehetővé teszik a megbízható és hatékony távoli hozzáférési megoldásokat, amelyek kulcsfontosságúak az épületek biztonságának és az ott tartózkodók kényelmének növelésében. Az InterCom GSM és 4G termékcsalád - amelyet az ASC Global kínál - élen jár ezen innovációk alkalmazásában, kínálva a piac egyik legversenyképesebb megoldását.

Az InterCom GSM és 4G termékcsalád

Az InterCom GSM és 4G alapmodulok a biztonságtechnikai rendszerek középpontjában helyezkednek el, képesek akár 8 telefonszámra értesítést küldeni, valamint GPRS és LTE hálózatokon keresztül távfelügyeleti jelzéseket küldeni. A termékek kiemelkednek a ProBattery akkumulátorral történő szünetmentes működési képességükkel, amely áramkimaradás esetén is biztosítja a rendszer működését, értesítést küldve az áramkimaradásról és visszaállásról. Hívószámazonosítás esetén akár 1000 telefonszámmal is vezérelhetjük a kimenetet, ami példátlan szabadságot és rugalmasságot kínál a felhasználók számára.

Speciális termékek bemutatása


Kaputelefonok: A termékcsalád tartalmaz 1, 2, és 4 nyomógombos kaputelefonokat, amelyek ideálisak kisebb társasházak, irodák, intézmények és raktárak számára. Egyszerűen kezelhetőek és gyorsan telepíthetőek, emellett modern kialakításukkal illeszkednek a legtöbb épület esztétikájához. Ahol a vezetékezés gondot jelenthet, illetve a GSM hálózat nyújtotta előnyök számítanak, ideális megoldás lehet. A két kimenetet DTMF-fel, azaz a telefonunk 4-es és 6-os gombjával vezérelhetjük, így megkülönböztethetünk gyalogos és autós nyitást is. A kaputelefon egység felső ívében elhelyezett LED megvilágítja a panelt, így sötétben is jól használható.

Lift hívó szettek: Kifejezetten lift hívásra optimalizált szettek, amelyek könnyedén integrálhatóak meglévő rendszerekbe, biztosítva a megbízható kommunikációt a lift utasai és a távfelügyelet között. A GPRS/LTE távfelügyeleti átjelzéssel és az életjel küldésnek köszönhetően felügyelhetjük az eszközeinket. A távfelügyelet gyorsabban értesül adat kapcsolat segítségével az eseményről, mint hanghívással történő bejelzéssel, így a helyszínről már azelőtt értesítést kap, mielőtt fogadná a segélyhívást. A ProBattery akkumulátornak köszönhetően biztosított a szünetmentes működés.

Integrálható modulok: Régi vagy meghibásodott elektronikai rendszerek cseréjére ideálisak. Ezek a modulok a meglévő előlapok mögé telepíthetőek. Minimális kábelezéssel modern kommunikációs képességeket biztosítanak az elavult rendszerek helyett. Ebben az esetben megmarad az eredeti megjelenés és csak az elektronika lesz kicserélve. A szett tartalmazza a mikrofont és a nagy teljesítményű hangszórót valamint a dobozolt InterCom egységet az antennával együtt.

Az InterCom termékei 3D nyomtatott dobozokban érkeznek, amelyek nem csak gyors és költséghatékony gyártást tesznek lehetővé, hanem az egyedi igények gyors megvalósítását is. A dobozok UV állóak, masszívak és szépen kidolgozottak, amelyek az időjárási kihívásoknak is megfelelnek.

Az InterCom GSM és 4G termékek ár-érték arányban kiemelkedőek versenytársaikhoz képest. Nemcsak belföldön, hanem nemzetközi szinten is egyre elismertebbek, például számos magyarországi liftben is sikeresen telepítették őket. A vásárlói visszajelzések pozitívak, kiemelve a termékek megbízhatóságát és a gyártás kiváló minőségét. Funkcionalitás szempontjából páratlan tulajdonságokkal rendelkezik versenytársaihoz képes, mint például a 16000 soros eseménynapló, GSM térerő figyelés, életjel küldés felhasználónak, egyedi SMS és hangüzenetek beállítása, 2 db megadható távfelügyeleti telefonszám és 4 db IP vevő használata. SIA DC-09 és Enigma protokoll használatával alkalmazható.

Az InterCom GSM és 4G termékcsalád azok számára kínál ideális megoldást, akik a legmodernebb kommunikációs technológiát szeretnék alkalmazni az átjelzés és távvezérlés terén. A folyamatos innováció és a felhasználói igényekre szabott megoldások révén az InterCom termékek megbízhatóan szolgálják ki a piaci igényeket, miközben az iparágban úttörő szerepet töltenek be.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újabb
Olvasta már?
Újabb "Nagyágyú" - a Milesight egyik legkülönlegesebb LPR kamerája