Key Automation EGO kódkapcsoló

Érintéssel a stílusos és biztonságos megoldásokért

Key Automation EGO kódkapcsoló
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Key Automation


A Key Automation EGO érintőbillentyűs kódkapcsolói egyszerre ötvözik a biztonságos hozzáférés-vezérlést, a legújabb technológiai innovációkkal és a letisztult designnal. Különlegességük egyediségükben és egyetlen érintéssel történő működésükben rejlik. Mutatjuk, hogyan képesek biztonságosabbá és egyszerűbbé tenni mindennapi életünket!

Az otthonok és üzleti létesítmények intelligens automatizálása napjainkban már nem csupán a kényelem és a hatékonyság biztosítását jelenti. Egyre nagyobb igény mutatkozik a biztonság, a stílus és az innovatív technológia harmonikus ötvözetére. A Key Automation EGO érintőbillentyűs kódkapcsolói éppen ezt a multifunkcionális megközelítést testesítik meg. Az eszközök különlegessége nem csak az egyetlen érintéssel történő működésükben, hanem egyediségükben rejlik. Egyszerre ötvözik a biztonságos hozzáférés-vezérlést, a legújabb technológiai innovációkkal és a letisztult designnal.

Vezérlés egyetlen érintéssel

Az EGO érintőbillentyűs kódkapcsolók lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyedén, egy egyszerű érintéssel nyissák vagy zárják kapuikat, bejárataikat. Mindössze egyetlen mozdulat szükséges ahhoz, hogy megnövelhessék otthonaik vagy vállalkozásaik biztonságát és kényelmét. Ennél azonban még többre képesek! A kódkapcsolók további, a mindennapi életünket egyszerűbbé és biztonságosabbá tévő funkciói a következők:
 • Háttérvilágítást szolgáló RGB LED-ek,
 • Energiamegtakarító mód,
 • Csendes üzemmód,
 • Személyre szabható hozzáférési kódok,
 • Környezeti fényérzékelő aktiválása és deaktiválása,
 • Mesterkód beállítás lehetősége.

  Az EGO kódkapcsolók jellemzői és működése


  Az EGO termékcsalád az innováció és a stílus találkozásának eredményeként született meg; a kínálatban a következő modellek szerepelnek: EGKTB1, EGKTR1, EGKTR2, és EGKD2.

  Az EGKTB1 modell egy érintőbillentyűs kódkapcsoló, mely PowerBUS-on keresztül kapja a tápellátást. Ez a modell különösen azok számára ideális, akik a telepítés egyszerűségét és a megbízhatóságot részesítik előnyben. Az RGB LED háttérvilágítás 7 választható színe mellett rendelkezik egy "Rainbow" funkcióval, mely automatikusan változtatja a világítás színét. Az esztétikai élmény ennek köszönhetően még tovább növelhető. Az energiamegtakarító- és a csendes mód funkciók pedig a felhasználói kényelmet fokozzák.

  Az EGKTR1 és EGKTR2 modellek a vezeték nélküli kommunikációt képviselik 433.920 MHz-es rádión keresztül, ugrókóddal biztosítva a biztonságos hozzáférés-vezérlést. Mindkét modell kiemelkedik a háttérvilágítással ellátott RGB LED-ekkel, amelyek 7 opcionális színt kínálnak. Az EGKTR1 a kézzel csiszolt és festett fém aljával különösen stílusos megjelenést kínál, míg az EGKTR2 műanyag alapja a praktikumot helyezi előtérbe. Mindkét modell AAA lítium elemekkel működik, melyek könnyen cserélhetők.

  Az EGKD2 egy kétcsatornás dekóder, amely lehetővé teszi az EGKTB1 kódkapcsoló integrációját a rendszerbe. Ez a modell azok számára ideális, akik egy meglévő rendszerhez szeretnék hozzáadni az érintőbillentyűs vezérlés eleganciáját és kényelmét. A dekóder könnyű telepítése és konfigurálása révén, a rendszer bővítése gyors és zökkenőmentes.

  Minden EGO modell közös jellemzője a kifinomult design, a felhasználóbarát kezelőfelület és a magas szintű biztonság. A háttérvilágítás, az energiamegtakarító mód, a csendes mód, valamint a színek és hozzáférési kódok személyre szabásának lehetősége csak néhány azon funkciók közül, amelyek az EGO termékcsaládot a piac egyik legvonzóbb ajánlatává teszik.

  Telepítés és Kompatibilitás

  Az EGO érintőbillentyűs kódkapcsolók tervezésekor a Key Automation nagy hangsúlyt fektetett a termékek könnyű integrálhatóságára. Fontos szempont volt mindemellett, hogy összekapcsolhatók legyenek különböző kapu- és ajtónyitó rendszerekkel, valamint más biztonsági eszközökkel, mint például a fotocellákkal. Ez a kompatibilitás biztosítja, hogy az EGO termékek széles körű alkalmazást találjanak, függetlenül attól, hogy friss telepítésről vagy meglévő rendszer bővítéséről van szó.


  Külön figyelmet érdemelnek az EGO fotocella tartó oszlopok, amelyek kulcsfontosságú elemei a biztonságos és megbízható hozzáférés-vezérlésnek. Ezek az oszlopok nem csak erős és időjárásálló anyagból készülnek, hanem úgy lettek tervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek az EGO termékcsalád stílusához. A tartóoszlopok, mint az EG50, EG50L, EG100, EG100L, EG100A és EG100LA típusok, lehetővé teszik az EGO kódkapcsolók és a Key fotocellák egyszerű telepítését és optimális elhelyezését. Így garantálják a rendszer hatékony működését és a terület biztonságát.


  Végszóként: Az EGO termékcsalád előnyei közé tartozik a magas technológiai innováció, a felhasználóbarát telepítés és karbantartás, valamint a rugalmasság. Mindezek lehetővé teszik a termékek széles körű alkalmazását különböző típusú kapuknál és ajtóknál. Különösen alkalmasak olyan helyszínekre, ahol fontos a biztonság és a kényelem, mint például lakóövezetek, irodák és ipari létesítmények. Ezek a termékek ideális választást jelentenek a modern, technológia-orientált felhasználók számára.


  Ne hagyd ki az érintőbillentyűs kódkapcsolók nyújtotta kényelem és biztonság előnyeit! Válaszd Te is az EGO-t!
 • Tagek:

  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  A video-biztonságtechnika új szintje: Az eneo IN-termékcsalád
  Olvasta már?
  A video-biztonságtechnika új szintje: Az eneo IN-termékcsalád