Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma


Megérkezett az új Paradox MQTT ökoszisztéma
Megérkezett az új Paradox MQTT kommunikációs ökoszisztéma, az IP180 Wi-Fi + ethernet kommunikátor és az IPC10 vevőegység. Tudj meg többet cikkünkből!

A Paradox teljesen új alapokra helyezte kommunikátorai működését — bevezette az új, MQTT alapú ökoszisztémát.
Az MQTT alapú kommunikáció az új ökoszisztémában a távfelügyeleti jelentés, a SWAN elérés és a távoli menedzsment ( BlueEye, NEware és BabyWare) rendelkezésére áll.


Ennek első elemei az IP180 Wi-Fi és ethernet képes IP-kommunikátor, valamint az IPC10 távfelügyeleti vevőegység, melyek már készletről elérhetőek. Sőt, hamarosan érkezik a PCS265V8 MQTT alapú LTE kommunikátor is!

Természetesen a régebbi rendszerek birtokosainak sem kell félniük, ugyanis a korábbi rendszerek* számára is elérhetőek az új, stabilabb lehetőségek. Amennyiben IP150+ vagy PCS265V7 kommunikátort használnak, egy egyszerű firmware frissítéssel élvezhetik az új, gyors és stabil távelérést.Frissítés után a legfrissebb BabyWare (v5.6.28) használata szükséges, régebbi verzió nem tud csatlakozni.

Az új MQTT ökoszisztéma nem támogatja az IPR512 távfelügyeleti vevőegységet, csak az új IPC10-et, ezért csak az frissítsen, aki nem használ távfelügyeleti jelentést vagy meggyőződött arról, hogy távfelügyelete rendelkezik új, IPC10-es vevőegységgel! Frissítés után a rendszert fel kell regisztrálni az új IPC10 vevőkre. Olyan felügyeletekre, ahol még csak IPR512 vevőt használnak, továbbra is a régi kommunikátorok használhatóak a megszokott módon.


Az IPC10 vevőegység nagyon innovatív, tesztjeinken is sikerrel vizsgázott! Az új vevőegység 5000 rendszer felügyeletére alkalmas, 80 ms-os jelentési idővel. A fizikai bekötése mindössze egy PoE Gigabites csatlakozást igényel, kevesebb, mint 10 W fogyasztással. Könnyen alakíthatunk ki modern távfelügyeletet kis ökolábnyommal, alacsony fogyasztással.
A termékre 5 év garanciát kapunk, csere esetén a teljes helyreállítás kevesebb, mint 8 perc.


Az MQTT alapú kommunikáció beállítása gyors és egyszerű, a rendszer regisztrálása után azonnal működik. Könnyen beállíthatók a dupla vagy redundáns jelentések, valamint a tartalék vevő. Több kommunikátor használata esetén, a jelentési útvonalak kiesésekor az átállás gyors és zökkenőmentes — legyen szó az IP180 ethernet – Wi-Fi váltásáról, vagy a Serial 1-en lévő IP180 és a Serial 2-őn lévő PCS265V8 közötti váltásról.


Az új MQTT jelentési és felhőcsatlakozás, amely magában foglalja az IPC10 átalakítót/vevőt, az IP180 kommunikátort ethernet és Wi-Fi csatlakozással, valamint a firmware frissítést követően az új IP150+, PCS265MQV8 kommunikátorokat.
Új BlueEye alkalmazás, új BabyWare és NEware verziók állnak rendelkezésre, amelyek MQTT-kompatibilisek.
Az új eszközök, szoftverek és a BlueEye megbízható, gyors, titkosított és teljes mértékben felügyelt MQTT technológián keresztül kommunikálnak egymással. Az MQTT jelentő eszközök csatlakoznak az IPC10-hez, a SwanMQ-hoz (szerver), a BlueEye-hoz és a szoftverhez.


*(Régebbi kommunikátorok, de 2012-es vagy fiatalabb központ esetén elég kommunikátort cserélni, míg ennél régebbi rendszerekkel nem kompatibilis az új ökoszisztéma.)

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az ötödik generáció
Olvasta már?
Az ötödik generáció