Ajax NVR 8CH és Ajax NVR 16CH videorögzítők


Ajax NVR 8CH  és Ajax NVR 16CH videorögzítők
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft.
Gyártó: Ajax Systems


Az Ajax szokásához híven ismét újra gondolt olyat amiről azt hittük már mindent láttunk. Az egyszerűség, felhasználói élmény és a megbízhatóság volt ismét a fókuszban. 8-16 csatornás eszközökről beszélünk. Fontos kiemelni, hogy használható harmadik féltól származó IP kamerákkal ONVIF protokollon keresztül. Az NVR használatához nem szükséges behatolásjelző központ megléte.

Önmagában is használható az Ajax applikáción keresztül. A rendszer egyszerűsége adja azt a felhasználói élményt amit a legtöbb felhasználó keres.

De, hogy a telepítőknek is kedvezzenek néhány jellemző: azonnali riasztási értesítés, INVIF/RTSP támogatás, állítható mozgásérzékelési tartomány, személyre szabható videófal funkció, HDD státusz visszajelzés, akár 16TB hdd, több lépcsős biztonsági azonosítás, H264/265 tömörítés támogatás, távoli applikáción keresztüli programozás, fekete/fehér szín, ventilátor nélküli kivitel, beépített tápegység, tampervédelem, NDAA kompatibilitás.
Bandwith: 100Mbps.

Amennyiben riasztórendszerhez csatoljuk, lehetőség van forgatókönyvek létrehozására hol a rendszer a riasztáshoz automatikusan hozzárendeli a kiválasztott kamera képét. Így a riasztott személy azonnal képi megerősítést is kaphat az eseményről, nem szükséges egy másik applikációt megnyitni.

Hamarosan érkező Ajax kamerákban lévő analitikáknak köszönhetően a rendszer színkóddal jelöli a felvételeken ember, állat vagy gépjármű megjelenését, így az események visszakeresése még egyszerűbbé válik.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az ötödik generáció
Olvasta már?
Az ötödik generáció