A Hanwha Vision piacra dobja az iparág első két szenzoros BCR kameráját


A Hanwha Vision piacra dobja az iparág első két szenzoros BCR kameráját
A logisztikai vállalatok számára kényelmes módot ajánlva a költségek csökkentésére, veszteségek minimalizálására és a hatékonyság növelésére a Hanwha Vision bemutatja az első két szenzoros vonalkódolvasó (BCR) kamerát, amely egyetlen eszközben egyesíti a vonalkód-felismerést és a videorögzítést.

Az AI funkciókkal is felvértezett BCR kamera pontosan követi és felismeri a csomagok vonalkódjait a nagy sebességű (2 m/s) szállítószalagokon. A vonalkód-felismeréshez és videófigyeléshez használt képérzékelők 4K felbontást és széles látómezőt (FoV) kínálnak 25 mm-es objektívvel. A kamera a Hanwha Vision innovatív Vision Logistics Tracking Software (VLTS) szoftverével is integrálható.
Egyetlen eszközként az egység csökkentheti a telepítési és karbantartási költségeket a hagyományos rendszerekhez képest, amelyekhez vonalkód-leolvasók és térfigyelő kamerák önálló telepítése szükséges.

A BCR kamera és a Hanwha Vision VLTS integrálása segíthet a vállalatoknak a termelékenység növelésében, a hatékonyság javításában, valamint a lopások és károk csökkentésében.
Az integrált logisztikai rendszerrel (WMS) és CCTV rendszerrel (NVR) a Hanwha Vision VLTS lehetővé teszi a kezelők számára, hogy egyszerűen nyomon követhessék a csomagot, és a számla vonalkódjának egyszerű beolvasásával hozzáférjenek a videolejátszáshoz.


Összehasonlításképpen, a rendszerint külön-külön működő logisztikai és CCTV-rendszereknél az alkalmazottak kénytelenek ellenőrizni az utolsó helyet és időpontot vonalkódos kereséssel minden alkalommal, amikor egy esemény bekövetkezik. Ezután vissza kell térniük a megfigyelőrendszerhez, hogy megnézzék a rögzített videót, hogy lássák, mi történt az adott időben és helyen.

Az új, kétlencsés BCR kamera csak egy része a Hanwha Vision teljes kamera oldali mesterséges intelligencia alapú kínálatának, amely a Hanwha Vision átfogó és teljesen integrált logisztikai megoldáskészletét alkotja, amely a bejövő és kimenő csomagok kézbesítésének, fogadásának, kezelésének, szállításának és követésének minden részét lefedi.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Gyorstelepítésű, önálló tápellátású Ajax-ready oszlop - SiteGuard
Olvasta már?
Gyorstelepítésű, önálló tápellátású Ajax-ready oszlop - SiteGuard