Axis Q1808-LE kamera


Axis Q1808-LE kamera
Forgalmazó: Aspectis Kft
Gyártó: Axis Communications


Az Axis Q1808-LE kamera 4/3”-os képérzékelővel kivételes teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között is. A Lightfinder 2.0-nak köszönhetően pedig valósághű színeket biztosít akár szinte teljes sötétségben is. Ezenkívül a mély tanulási feldolgozó egység (DLPU) lehetővé teszi, hogy fejlett funkciók és hatékony analitikák fussanak magán a kamerán. Továbbfejlesztett feldolgozási és tárolási képességeket kínál, így még több adatot gyűjthet össze és elemezhet, mint korábban.

Széles (12-48 mm) Canon objektívjével és 90°-21°-os vízszintes látómezőjével az AXIS Q1808-LE tökéletes a széles, nyílt területek megfigyelésére. 4X zoomot és kiemelkedő fényérzékenységet kínál, hogy kiváló részletgazdagságot biztosítson. Ezenkívül a fehér fényű IR LED-ek (850 nm) lehetővé teszik, hogy fehér fényre váltson, hogy megakadályozza a nem kívánt tevékenységeket.

Tele (50-150 mm) Canon objektívvel és 21°-7°-os vízszintes látómezővel az AXIS Q1808-LE kiválóan alkalmas nagy távolságok részletes megfigyelésére. A további 3X zoommal azonosítási célokra is ideális. Ráadásul az Optimized IR lehetővé teszi a megfigyelést teljes sötétségben akár 150m-ig extra világítás nélkül.

Ez a nagy teljesítményű kamera nemcsak kiemelkedő 4K részleteket nyújt, de a Zipstream H.264/H.265-nek köszönhetően jelentősen csökkenti a sávszélességet és a tárhely igényeket is. Emellett, ha a tárolási profil engedélyezve van, akkor a Zipstream optimális szintjét élvezheti videotárolásához – a VMS-től függetlenül. Még éjszaka is, amikor a képek zajszintje igen magas, a kamera alacsony sávszélességet és nagyszerű részletességet biztosít. Ezenkívül a PoE kimenet lehetővé teszi egy másik eszköz csatlakoztatását és tápellátását minden további kábelezés nélkül. Ez kiküszöböli a további portok használatát, és leegyszerűsíti a telepítést. Például egyszerűen csatlakoztathat IP hangszórót, villogó szirénát vagy akár egy másik kamerát. Ezenkívül a dinamikus teljesítmény mód bizonyos hőmérsékleti tartományokban akár 50%-kal is csökkenti az energiaigényt.

Az AXIS Q1808-LE tartalmazza az Axis Edge Vault hardveralapú kiberbiztonsági platformot, amely védi az eszközt és megvédi az érzékeny információkat az illetéktelen hozzáféréstől. Felügyelt bemenetek esetén értesítést kap, ha a kapcsolat megszakad. Ezenkívül DC tápellátással és PoE-val is táplálható, és még áramkimaradás esetén is a redundáns DC betáp megbízható tápellátást biztosít az adatok védelméhez. Ez a robusztus, kültéri használatra alkalmas kamera IP66-, IP67-, IK10- és NEMA 4X besorolású, és -40 °C és 60 °C közötti hőmérsékletet képes kezelni. Ráadásul a prémium Q-line funkcionalitással mindig kiváló képminőséget garantál.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Grade-3 minősítésű rezgésérzékelők a Zmaxnál
Olvasta már?
Grade-3 minősítésű rezgésérzékelők a Zmaxnál