Ajax Fibra telepítői képzés


Ajax Fibra telepítői képzés
Minden, ami eddig vezeték nélkül történt, immár vezetékes formában is elérhető. Az új Ajax Fibra termékpaletta vezetékes kapcsolatot biztosít minden eszköz között.

Ha szeretné elsajátítani a legújabb vezetékes AJAX FIBRA riasztórendszerek telepítését, üzemeltetését, regisztráljon képzésünkre.


Az AJAX FIBRA telepítői képzés kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy első kézből szerezzen tudást a vezetékes riasztórendszerekkel kapcsolatban. Az oktatáson a gyártó képviselőjének segítségével sajátíthatja el a rendszerek tervezését, beüzemelését és üzemeltetését a gyakorlatban.

A képzés részletei:
8:45 – 09:00 – Regisztráció
09:00 – 11:00 – Elméleti oktatás, gyakorlati bemutató

Az oktatáson való részvétel az alábbi feltételekhez kötött. Az AJAX FIBRA telepítői képzésünkre azon partnereinket várjuk, akik az AJAX vezetéknélküli telepítői képzésen korábban már részt vettek, vagy van gyakorlati tapasztalatuk az AJAX vezetéknélküli riasztórendszerek telepítésében.

Fontos információ, hogy az AJAX FIBRA eszközök szoftveres beüzemelésére csak a sikeres vizsgát tett telepítőknek lesz gyártói jogosultsága. A gyártói FIBRA tanúsítvány megszerzéséhez egy 45 kérdésből álló online teszt kitöltése szükséges, amit akár otthonról is elvégezhet.


A szünetekben frissítőt és kávét biztosítunk minden résztvevőnek.
A képzésen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.


Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
HID Signo Express & Seos Essentials
Olvasta már?
HID Signo Express & Seos Essentials