B614, B680H FAAC sorompók Magyarországon


B614, B680H FAAC sorompók Magyarországon
A FAAC sorompók minden tekintetben illeszkednek a felhasználók változó igényeihez. Akár egyetlen modell megoldást nyújthat 2-8 méter szélességű bejáratok forgalmának szabályozására.

Az esztétikus megjelenés mellett a FAAC B614-es elektromechanikus, B680H hibrid elektro-hidraulikus sorompók meghajtásának és a rendkívül hosszú élettartamú rugóinak köszönhetően lehetővé teszik a folyamatos használatot és azt, hogy a felhasználók számára akár több mint 2 millió nyitás/zárási ciklust biztosítsanak.

Magas szintű biztonsági és minőségi szabványoknak megfelelő sorompók ipari, kereskedelmi, kormányzati és a lakossági megoldásokat nyújtanak szinte bármilyen felhasználói igény esetén. A B614, B680H sorompók hosszútávon megbízható működést garantálnak parkolók, tömegközlekedés, repülőterek, autópálya-díjpénztárak, épületek, kereskedelmi és ipari létesítmények, kormányzati épületek, sport és rendezvényközpontok, közintézmények automatizálási és forgalomirányítási területein.

MOL Dunai Finomító Százhalombatta


A Százhalombattai Dunai Finomító főbejáratánál tavalyi évben kerültek újra felszerelésre a FAAC sorompói. A napi forgalmat több ezres be-kilépést teljes felszereltséggel, kar és testvilágítással, védőráccsal, rugós kartámasszal és közel 5 méteres karral hibamentesen teljesítik a beléptetőrendszerbe integrálva. Korábban a nagy múlttal rendelkező FAAC 620-as sorompó teljesített két évtizedes szolgálatot a főbejáratánál. A finomító belső területén több ponton megtalálhatóak a B680H típusú sorompók, teljes felszereltséggel 8 méteres karral szerelve korlátozzák a finomító egyes szakaszainak forgalmát.


PROFIRENT Gépkölcsönző Kft. Budapest

FAAC B680H elektro-hidraulikus sorompó


Budapesten a PROFIRENT gépkölcsönző újonnan épült telephelyén került felszerelésre az ellenőrzött főbejárat szabályozásának biztosítására beléptető és rendszámfelismerő rendszerhez integrálva a B680H típusú sorompó. Az eszköz a tűzjelző rendszerbe is bekötésre került továbbá szünetmentesítő vésznyitó akkumulátorral lett kiegészítve.HIGH SPEED 3 m széles bejáratok esetén kevesebb mint 2 másodperc alatt nyitnak vagy zárnak a sorompók. Teljes felszereltséggel pedig a B614-es 5 m-es karhosszúság esetén 3-4 másodperc alatt, a B680H esetében pedig 8,3 m-es karhosszúság esetén 5-6 másodperc alatt teszi meg a sorompókar a teljes utat. A FAAC sorompó vezérlések biztosítják az integrálhatóság lehetőségét összetett irányítási rendszerekbe is. Több programozható be/kimenettel rendelkezik GSM/Ethernet/WI-FI modulokhoz. Illetve beépített hurok detektorral is rendelkeznek. (B680H)A FAAC Hungary Kft műszaki segítséggel, képzési programokkal támogatja ügyfeleit az általános- és egyedi projektekben.

Elérhetőség:
ajanlatkeres.hu@faacgroup.com
(30)949 2142
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A jogosult személyek már elektronikusan naplóznak. És a jelzőberendezések?
Olvasta már?
A jogosult személyek már elektronikusan naplóznak. És a jelzőberendezések?