SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Trióda Biztonságtechnika Zrt

1191 Budapest, Üllői út 206.
(1) 296 0707
Honlap: www.trioda.hu
E-mail: info@trioda.hu

Cégbemutatkozás

BIZALOMÉRT BIZTONSÁGOT

A Trióda Biztonságtechnika Zrt. már 1991. óta töretlenül szolgálja ki a magyarországi és nemzetközi biztonságtechnikai piacot. A kezdetben autó- és lakásriasztóval, valamint élőerős védelemmel foglalkozó cég, profilját bővítve mára kiszélesítette termékpalettáját, biztonságtechnikai rendszerek, kaputechnika, videotechnika és a tűzvédelem területén is. A forgalmazott termékek között megtalálható többek között a (teljesség igénye nélkül) Paradox, DSC, Pyronix, Satel, Inim, Hikvision, Hiwatch, Dahua, Uniview, Alean, Motorline, Esser, Morley by Honeywell, Ultracell, Videosec, Cooper. Célunk az, hogy minden ügyfelünk egyszerűen, egy helyről, garantáltan jó áron, folyamatos kedvezményekkel tudjon vásárolni megbízható forrásból. A partnereink bizalmáért cserébe mi biztonságot szolgáltatunk.


MINDEN, AMI BIZTONSÁGTECHNIKAMindennapi tevékenységünket és termékkínálatunkat a hazai biztonságtechnikai piac sajátosságainak figyelembevételével, partnereink elvárásainak maximális kielégítésére alakítottuk ki. Rendkívül széles termékpalettánkon megtalálhatóak riasztó- és videórendszerek, kapu- és épületautomatizálási berendezések, őrjárat ellenőrzők, áruvédelmi rendszerek, valamint gépjármű biztonságtechnikai eszközök. Cégcsoportunk által gyártott hang-fényjelző családunk; PS-128, ismertebb nevén SIGNAL, Európa több országában sikeres, míg Magyarországon a piacvezető termékek közé tartozik. Kínálatunk részét képezik a szerelési anyagok, kellékek, valamint a rendszerekhez szükséges kiegészítők is. Forgalmazott termékeink rendelkeznek a megfelelő szakhatósági engedélyekkel, valamint megfelelnek a Magyar Biztosítók Szövetsége elvárásainak.

Cégünk minden nálunk vásárolt termékre gyors, pontos és ügyfélközpontú szerviz-ügyintézést garantál. A meghibásodott terméket leadhatja bármelyik üzletünkben, vagy futárszolgálattal elküldheti szerviz központunkba. Megújult, letisztult, korszerű webáruházunkban egyszerű és gyors a vásárlás. A személyre szabott kedvezmények és a több ezer termék mellett olyan szolgáltatások várják, mint az árajánlat készítő vagy az egyklikkes újrarendelés. A megrendelt termékek átvehetőek bármely üzletünkben, GLS pontokon, GLS futárszolgálattal, valamint az Üllői úti üzletünkben NON-STOP. Több magyarországi nagyvárosban is jelen vagyunk saját képviseleti irodával, valamint az egész országot átölelő viszonteladói hálózatunk segítségével több értékesítési ponton állunk vevőink rendelkezésére.
MIÉRT A TRIÓDA?

 • 25 éve van stabilan a piacon,
 • Komplett rendszereket egyszerűen, egy helyről, személyre szabott kedvezményekkel tud vásárolni,
 • Megvásárolt termékeihez biztos műszaki segítségnyújtást, ügyfélorientált kiszolgálást, rugalmas és gyors szervizelést garantálunk,
 • Célunk, hogy biztonságot szolgáltassunk, maximális partneri elégedettséggel.  >> Tovább a cég honlapjára
 • Tevékenységi területek:

  Forgalmazott márkák:

  eKIRAKAT-ban található termékei:

  Kapcsolódó hírek:

  Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!