SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

SCANLOCK International s.r.o.

924 01 Galánta, Szlovákia, Október u. 687/14.
+36 (30)938 4015
Honlap: www.scanlock.sk
E-mail: istvan.palencsar@scanlock.sk

Cégbemutatkozás

Cégünk, a galántai székhelyű SCANLOCK International s.r.o., 1993 óta foglalkozik élenjáró biztonságtechnikai gyártók termékeinek, megoldásainak szakavatott forgalmazásával. Szlovákiai magyar tulajdonú családi vállalkozásként kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk beszállítói és vevői oldalon egyaránt.Csehország és Szlovákia mellett, Magyarországon is hivatalos forgalmazója vagyunk a német GEUTEBRÜCK termékcsaládnak. A GEUTEBRÜCK több mint 40 éve fejleszti, gyártja és exportálja a világ legfejlettebb biztonsági videotechnikai megoldásait.


Forgalmazóként célunk ügyfeleink teljes körű kiszolgálása és támogatása. Tevékenységünk része az oktatás, tervezési és műszaki támogatás, testreszabás és rendszerintegráció, beüzemelés, garanciális és garancián túli szervizelés.

Cégünk működését meghatározó alapelv a hosszú távú együttműködés. Igaz ez a vevőkre és a beszállítókra egyaránt.

>> Tovább a cég honlapjára

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Technical Support / dormakaba

Egyike vagyunk a három legnagyobb biztonságtechnikai vállalatnak a világpiacon. Közel 16000 alkalmazottal, több mint 130 országban vagyunk jelen. Aki velünk kezd dolgozni, azonnal érzi ezt: kíváncsiak vagyunk az emberekre és mindig a legjobbat várjuk tőlük. Az új munkatársakhoz őszintén közeledünk és bizalommal üdvözöljük őket – ez kultúránk része, amely évek óta sikeressé tesz minket. A bizalom mélyen összeköt minket a dormakaba-nál. És ez teszi tökéletessé a karrierépítést nálunk. A lehetőség: Technical Support