SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2007. október 31. 0:00

Tyco F&IS Sprinkler rendszerek

Összes kép (5)
A Tyco Fire & Integrated Solutions Kft. az amerikai Tyco International Ltd. tagjaként, kiemelkedő szerepet tölt be a hazai tűzvédelmi és biztonságtechnikai piacon. A Tyco Fire & Security tagjainak közös célja az optimális tűzvédelmi megoldások kidolgozása valamennyi területre. A vállalat tevékenységének két fő területe a sprinkler oltórendszerek és az elektronikus tűzjelző rendszerek komplett tervezése és kivitelezése, melyekben a hazai élvonalban működik. A Tyco Fire & Integratad Soultions Kft. által forgalmazott sprinkler rendszerek megfelelnek minden olyan követelménynek, mely egy biztonságot nyújtó berendezéstől méltán elvárhatóak, illetve a szabványok előírnak. 

Securiton


Sprinkler berendezések

Szelektíven lépnek működésbe és kizárólag ott oltanak, ahol szükség van rájuk. Egyes sprinklerek a tüzet keletkezésük helyén korlátozzák, megkönnyítve ezzel a tűzoltóság oltási munkáját.
Az építészeti tűzvédelem alternatívájaként a sprinkler berendezések lehetővé teszik nagyméretű kereskedelmi és ipari létesítmények létrehozását.

Különösen a gyorsan működésbe lépő sprinklerek segítségével a szállodákban, illetve kórházakban lévő emberek is biztonságosen megvédhetők a tűzveszélytől.

Filmképző habanyagok hozzáadásával kibővül az alkalmazási körük csaknem minden veszélyes ipari területen.

Permetező vízzel oltó berendezések (nyílt szórófejes oltóberendezések) Védik az olyan helyiségeket és objektumokat, amelyeknél nagy a veszélye a tűz gyors elterjedésének és ahol a víz oltóanyagként használható.

A TF&IS nyílt szórófejes, vízzel oltó berendezéseit repülőtéri hangárok, erőművek, transzformátorok, kábelcsatornák, turbina területek védelmére és a forgácslap és habanyag iparban objektumvédelemre használják.

MicroDropŸ vízköd-oltóberendezések

A vállalat permetező vizes technológiája a következetes és környezetbarát továbbfejlesztések eredményeképp jött létre. Szuperfinom permetező hatásának köszönhetően a MicroDropŸ oltóberendezések optimálisan kihasználják a víz oltási potenciáját és emellett csökkentik az oltóvíz felhasználását. Úgy kerültek kialakításra, hogy csatlakoztatni lehessen őket a sprinkler és nyitott szórófejes berendezések vízcsatlakozási összeköttetéséhez. Felhasználhatóak a nyitott szórófejes technika szerelvényei, csővezetési anyagai és rögzítései.

A MicroDropŸ vízköd-oltóberendezések hatékonyan hárítják el a rettegett gyújtózsinór effektust, ugyanúgy eloltják a motortüzet a járművekben, mint a turbina tüzeket.

Az AGIS Fire & Security Kft. mindig a legjobb partner a tűzvédelmi és biztonsági kérdésekben.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában