SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2008. május 8. 16:06

Az Intellio kizárólagos Mester Disztribútori szerződést kötött az I-Sec Kft-vel

Az Intellio Kft. 2008. április 17-én kizárólagos Mester Disztribútori szerződést írt alá az I-Sec Kft-vel, mely szerződés értelmében a magyarországi biztonságtechnikai telepítő és szolgáltató ügyfeleket ezentúl a nagy múltra visszatekintő és a magyarországi biztonságtechnikai piacon méltán elismert I-Sec Kft., mint egyedüli nagykereskedő szolgálja ki.
Az I-Sec Kft. ügyfelei részére a tőle megszokott legmagasabb szintű műszaki konzultációs és értékesítési támogatást nyújtja az Intellio hálózati video megfigyelő rendszereihez, beleértve az Intellio fedélzeti intelligenciával szerelt - a nemzetközi biztonságtechnikai piacokon is hírnevet szerzett – biztonságtechnikai, közlekedési és kiskereskedelmi (retail) kamera modelljeit is.

Az együttműködés eredményeként felkerült a Biztonságtechnikai Kamara hivatalos oktatási programjába az IP videó megfigyelő rendszerekről szóló fejezet, ahol az intelligens megfigyelés tárgykörében az Intellio kamerák is bemutatkoznak. Az IP megfigyelő rendszerekről szóló képzésre előadónak az Intellio nagy tapasztalattal rendelkező műszaki szakemberit kérte fel a Kamara.

„Az I-Sec Kft-ben megtaláltuk azt a partnert, aki nyitott az új, technológiailag előre mutató termékekre és akire az IP alapú biztonságtechnikai megoldások iránti őszinte elkötelezettsége és piaci tapasztalata révén hosszútávon is biztosan alapozhatjuk a magyar piacon még újdonságnak számító, de a világpiaci tendenciák szerint hamarosan a biztonságtechnikai megoldások főáramába kerülő fedélzeti intelligenciával szerelt hálózati video termékeink jövőét.” – mondta Kópházi János, az Intellio Kft. ügyvető igazgatója.

További információ:

Kópházi János Intellio Kft.


Az Intellio-ról

Intellio Kft. fejlett valós idejű fedélzeti video analitikával szerelt video megfigyelő IP kamerákat fejlesztő és gyártó hazai cég. Az Intellio rendszer elsősorban a közepes és több telephellyel rendelkező nagyvállalatok video megfigyelési igényeinek figyelembe vételével került kifejlesztésre. Az Intellio rendszere a biztonsági kockázatokat jelentő események automatizált felismerésének megvalósításával lehetőséget biztosít, hogy a lehetséges, vagy valós veszélyhelyzetekről azonnal riasztást küldve a biztonsági szolgálatnak, azok még a károk tényleges bekövetkezése előtt el tudják hárítani a veszélyhelyzetet. Az Intellio-nak Magyarországon és Csehországban vannak irodái, és termékeit hozzáadott értéket biztosító biztonságtechnikai cégek értékesítik az EU-ban, USA-ban, Kanadában, Dél-Amerikában és Ausztráliában.

Referenciák
Az Intellio legnagyobb ügyfelei multinacionális cégek, mint pl.: a szállítmányozó DHL, az Iron Mountain - az iratkezelés területén vezető, amerikai székhelyű nemzetközi vállalat, Magyarországon a Belügyminisztérium, a Máltai Nagykövetség, Magyar Állam Vasutak (MÁV) és számos nemzetközi képtár és galéria.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában