SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2009. november 13. 22:12

Stratégiai partnerség a Siemens Building Technologies, Security Solutions és a Bosch Security Systems között

Siemens Security Solutions, a Siemens Building Technologies biztonságtecnikai üzletága, világszerte vezető szállitója az integrált biztonsági megoldásoknak és Bosch Security Systems, közzétette hogy stratégiai partnerségre lép a video megfigyelő rendszerek területén.
A partnerség keretében a Bosch szállitja a Siemens számára a széleskörű video portfóliójának termékeit az európai, közel-keleti, afrikai és az amerikai piacokra. Gert van Iperen (képünkön), a Bosch Security Systems elnöke kijelentette: “Büszkék vagyunk, hogy a Siemenst elláthatjuk fejlett technológiánkkal és bizakodva tekintünk a gyümölcsöző, hosszú távú kapcsolat elé.

“Kihasználva a Bosch video portfóliójának erejét, a Siemens még több átfogó megoldást tud ajánlani a már meglévő rendszerekhez kapcsolódva. A Bosch világméretű hálózata és technikai háttere biztositék arra, hogy minden termék megfelel a helyi szabványoknak és előirásoknak. Összeadva ezen technikai kompetenciát a Siemens integrációs szaktudásával, a legoptimálisabb megoldásokat tudjuk ajánlani az ügyfeleink számára.” – nyilatkozta Frank C.S. Pedersen, a Siemens Security Solutions vezérigazgatója.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában