SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2011. július 29. 22:52

Továbbfejlesztett Intellio családtag: ILD BOX

Kiemelkedően jó képminőség, gazdaságos sávszélesség- és tárhely-használat, felhasználóbarát beállítási felület- a biztonságtechnikai piacon az ILC-sorozat kamerái többek között ezért voltak népszerűek. Az Intellio megtartotta az ILC-sorozat előnyös tulajdonságait, hozzáadta többéves kutatási-tesztelési eredményeit, és megalkotta az újgenerációs IP kameracsaládot, melynek első tagja, az ILD boksz már rendelhető. Elképesztő képminőség, gazdaságos működtetés, tökéletes stabilitás jellemzi a XXI. századi követelményeknek megfelelő intelligens kamerát.
A számos egyedülálló tulajdonsággal rendelkező ILD boksz az Intellio folyamatos fejlesztésének legújabb eredményeként váltja fel az ILC-széria boksz kameráit. Számos fejlesztés történt a kezelőfelületen: a beállítások most még egyszerűbben eszközölhetők, a nyomkövetés beállítható aszerint, hogy a megfigyelés kül- vagy beltéren történik. Továbbfejlesztett képvezérlési beállítások teszik lehetővé a kameraoldali élesítést és zajszűrést. Elmondható, hogy az új Intellio családtag szebb képminőséget, élethű és telített színeket, nagyobb dinamikát – a sötét és világos képrészletek egyidejű, rugalmas kezelését- biztosít köszönhetően a fejlettebb képfeldolgozó algoritmusoknak. Az 5 megapixeles érzékelő - amelyből a kamera átlagolással készít – típustól függően – 1.3 MP, 720p HD vagy VGA felbontású, információgazdag képet- nagy fényérzékenységet és alacsony zajszintet eredményez.

Az ILD-sorozat támogatja az Mjpeg és H.264 kódolást és az Intellio Video Codec képtartalom- tömörítő eljárást egyaránt. Ez utóbbi, saját fejlesztésű eljárással drasztikusan lecsökkenthető a sávszélesség-igény és a rendszer gazdaságosabban bánik a tárkapacitással.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Cikkek hasonló témában