SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Esemény

2013. március 11. 23:20

Intellio Nyílt Nap

Az Intellio hagyományteremtő szándékkal kitárja kapuit és meghívja az érdeklődőket egy kerekasztal-beszélgetésre és workshopra, amelynek során mindenki választ kaphat a kérdésekre és a rendszer valamennyi eszközét, funkciót ki lehet próbálni.
Helyszín: Intellio Technologies Zrt., 1115 Budapest, Bartók Béla út 105–113., 2-es épület

Időpont: 2013. március 12., délelőtt 10 órától

A professzionális, nagy kameraszámú videomegfigyelő rendszereket gyártó Intellio saját mérnökei fejlesztik az okoskamerákat, a felügyeleti szoftvert, és ők végzik az Intel alapú szerverek telepítési helyszínhez igazított konfigurálását. 

Az Intellio saját, adaptív sávszélességet használó képátviteli technológiája (Intellio Streaming) költséghatékony beruházást és gazdaságos üzemeltetést eredményez. 

A rendszer Európa számos országában, de Izraelben és Indonéziában is sikeresen működik. A rendszer komplexitása hozza magával, hogy az Intellióval még csak ismerkedők is mélyebb tudásra tennének szert, de a termékekkel régóta dolgozó telepítőknek is lehetnek még nyitott kérdései, amelyek megválaszolásával még több funkciót, még több előnyt használhatnának ki az Intellio rendszerben. 

A rendezvény díjmentes.
 
A jelentkezéseket az Intellio a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével regisztrálja, ezért kéri, hogy részvételi szándékot emailben jelezzék. 

Jelentkezés a nyílt napra ITT

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában