SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2013. március 26. 10:55

Új kamerák az Intellio portfólióban

Részletgazdag képek az új szenzorral

Új sorozattal bővül az Intellio kameraválasztéka. Az ILD 315-ös kamerák a megszokott kameraházakban, hozzáadott belső értékkel kiegészítve kerülnek forgalomba.
A kültéri alkalmazásra szánt csőkameráknál már bevált, jobb fényérzékenységű, élethű színeket eredményező, nagyobb dinamikájú érzékelő került beépítésre az új, 315-ös sorozatba. A fejlett képalkotó technológiának köszönhetően az Intellio kamerák extrém megvilágítási körülmények között is azonosításra alkalmas képet készítenek.
 
 •  1.3 megapixeles WDR-szenzor
 •  Részletgazdag képek, élethű színek
 •  Kültéri és beltéri megfigyelésre is alkalmas modellek
 •  Fedélzeti képelemző technológia

  ILD-315E
  A bokszkivitelű, megapixeles kamera a nap 24 órájában, nappali és éjszakai fényviszonyok mellett is kiegyensúlyozottan működik kül- és beltéri alkalmazás során egyaránt.

  ILD-315E-MVD
  A kültéri, nemzetközi szabványnak megfelelő készülékháznak és az infraszűrő-mozgatónak köszönhetően a videomegfigyelés zavartalanul folyhat még szélsőséges időjárási- és hőmérsékleti viszonyok között is. A kisméretű, egyedi színekben is elérhető minidóm esztétikus megjelenése miatt alkalmas ügyfélterek, intézmények diszkrét megfigyelésére, akár műemlékvédelmi épületben is.

  315E-MVD-IR
  Az ILD-MVD-IR kamerákba épített 13 infra LED elegendő megvilágítást biztosít a kamerától akár 10 méteres távolságig, így még a teljes sötétségben készült felvételek is jól értékelhetőek. Vandálbiztos, víz- és porálló, még mostoha időjárási körülmények között is megbízhatóan működik. 

  Az új, jobb fényérzékenységű szenzornak köszönhetően az éjszakai képek is részletgazdagabbak.


  További előny, hogy amíg a 310-es modellek 1/2 colos, addig a 315-ös sorozat kamerái 1/3 colos optikával kerülnek forgalomba, ez pedig további, szélesebb körben történő optikaválasztási lehetőséget jelent. Az ILD-315-ös sorozat tagjai is okoskamerák, fedélzeti képelemző tulajdonsággal rendelkeznek. A kamerák így már az előzetesen szűrt képeket továbbítják csak a többi eszköz felé, így nem terhelik felesleges, „eseménytelen” képekkel a sávszélességet, sem pedig a szervert. A kamerákban lévő intelligens mozgásérzékelőnek köszönhetően a kültéri megfigyelés is kifinomultan működik: a rendszer kiszűri a szél mozgatta fák, bokrok ágai által keltett mozgásokat, változó árnyékokat, így radikálisan lecsökkenti a tárhelyigényt. A kíméletes sávszélesség-használat és tárhely-gazdálkodás a beruházás és az üzemeltetés során is forintosítható előnyökkel jár.
 • Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában