SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2013. április 29. 10:43

Intellio partnerek tavasznyitó kiállításokon és workshopokon

Mozgalmas tavasz köszöntött az Intellióra, a tavalyi évben szerződött külföldi partnerek aktívan kivették a részüket az okoskamerás rendszerek kelet-európai népszerűsítéséből. Április 15-18. között zajlott a MIPS, Kelet-Európa és Oroszország legnagyobb védelmi, biztonságtechnikai és tűzvédelmi szakkiállítása, amely nemcsak a régióban népszerű, hanem jelentős számban vonzza a nemzetközi kiállítókat és érdeklődőket is. A 19. MIPS közel félezer kiállítóval és csaknem 16 ezres látogatószámmal zárult.
A MIPS rendszeres kiállítója a Budaphone, az Intellio orosz mesterdisztribútora, aki eddig hivatalos Motorola-képviselőként a telekommunikációs eszközeivel volt érdekelt a védelmi szektorban, ez évtől azonban az Intellio okoskameráit és menedzsmentszoftverét is bemutatta a közönségnek a CCTV, megfigyelés vonalon. A standon látható volt az eddigieknél erősebb, DaVinci platformra épülő, korszerű képkezeléssel rendelkező, 5 megapixeles 500-as kamera, amelynek sorozatgyártását júliusra tervezi a magyar gyártó. A kiállítás ideje alatt három szimpóziumra is sor került, amelyek során a Budaphone szakembere egy-egy órás műszaki előadásban mutatta be az Intellio-termékportfóliót és a rendszer működését, a menedzsmentszoftver hatékony és felhasználóbarát funkcióit. Az előadásokat érdeklődve hallgatták a Budaphone olyan prominens partnerei is, mint az Orosz Belügyminisztérium és a Katasztrófaelhárítási Minisztérium képviselői.

Április 16-án, belgrádi székhelyén tartotta az első Intellio-napot a Sectron Serbia. Az újdonsült mesterdisztribútor meghívására Szerbia egész területéről érkeztek integrátorok és tervezők, hogy megismerjék az Intelliót és a termékeket. A szakemberek körében tetszést aratott a rendszer élő demonstrálása, különösen a bináris keresés elvén működő funkciók gyorsasága és hatékonysága győzte meg a közönséget. A komplett megoldások közül a RED STOP, a piros lámpán történő áthajtás detektálása keltette fel leginkább a figyelmet.

Ahogy az őszt, úgy a tavaszt is Intellio-roadshow-val indította a Secpral április 16-18. között. A román mesterdisztribútor Kolozsváron és Bukarestben fogadta a főként telepítőkből álló szakembereket. A műszaki előadások workshopként működtek, a jelenlévők élőben próbálhatták ki a kamerákat, köztük a közelmúltban piacra került 315-ös modellt és a szoftver működését. A legnagyobb érdeklődést az okoskamerákon futó detektorok és a rendszámfelismerő rendszer váltotta ki. A szakmai találkozó sikere miatt a Secpral évente több alkalommal is tervezi Intellio-napok szervezését, hogy minél több új telepítővel ismertesse meg az okoskamerás rendszer előnyeit.

A keleti régió mellett az Intellio új brit partnere, az Interconnective is kiállításon vett részt, első alkalommal mutatta meg standján a magyar fejlesztésű rendszert. A nemzetközi berkekben is népszerű Counter Terror Expo, a terrorizmus elleni küzdelem és a modern védelmi megoldások szakvására április 24-25. között zajlott.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában