SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2013. május 16. 23:34

Intellio rendszer a Múzeumkertben

A hétvégén 18. alkalommal rendezte meg a Nemzeti Múzeum a Múzeumok Majálisa rendezvényét, ahol közel 100 múzeum állított ki. A látogatók betekintést nyerhettek az ásatások valamint az elmúlt évszázadok párbajainak világába, sok kulturális, kézműves és családi programban vehettek részt.
A programban szerepelő „A nagy műkincsrablás ellenszerei” című műsor keretében a Múzeum biztonsági rendszerét mutatták be a nagyközönségnek, melynek leglátványosabb tagja a B-Consulting által telepített, Intellio gyártmányú CCTV rendszer volt – mivel legelőkelőbb múzeumunk megannyi kincsére egy Intellio gyártmányú kamerarendszer vigyáz.
A bemutató alatt (amelyet Pataki János, a létesítmény biztonsági vezetője tartott) a kameraképek sok látogatót vonzottak a stand környékére. Az érdeklődők betekintést kaphattak egy többszörösen kiemelt biztonságú létesítmény térfigyelő rendszerének üzemeltetésébe, s láthatták miként teszi könnyebbé mindezt az Intellio rendszer számtalan praktikus megoldása.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában