SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2014. március 31. 22:10

Intellio szakmai nap második alkalommal

Az idén második alkalommal került megrendezésre az Intellio szakmai napja. A tavalyi, első rendezvény után arra számítottak, hogy remélhetőleg a jövőben is lesz igény hasonlóra. Az idei, március 27-i nyílt nap erre határozott választ adott: nagy érdeklődés és az újdonságok leleplezésének sora kísérte a rendezvényt.
A programot Radics István, az Intellio Technologies Zrt. vezérigazgatója nyitotta, akinek hálás szerep jutott: a cég tavalyi – minden téren pozitív – teljesítményét és növekedő eredményeit oszthatta meg a jelenlévőkkel.

A bemutatkozás és a felvezető után, immár tradicionálisan, következett Princz Adorján termékfejlesztési igazgató, akinek első előadása a hardveres újdonságokról szólt. Első ízben mutatta meg magát a VISUS kameracsalád két legújabb, már nagyon várt tagja, a cső-kivitelű ILD-420E-BL és a dóm-kivitelű ILD-420S. Az új kamerák több, már korábbról ismerős funkció (iWDR:100dB-es képdinamika, 3 megapixeles felbontás, VISUS intelligencia) mellett teljesen új kinézetükkel és távvezérelhető optikájukkal a szakmai nap sztárjaiként vonzották a tekintetet.

A továbbiakban Borsányi Károly, az Intellio marketingvezetője mutatott be 4 db, különleges megoldásokat prezentáló Intelliós létesítményt: egyedileg fejlesztett rádiófrekvenciás átviteli berendezésekre épülő rendszert, mely messzemenőkig integrálva lett a behatolásjelző rendszerrel, egy járműflotta CCTV rendszerét, melynek minden kamerája WiFi-hálózaton keresztül kommunikál a videoszerverrel, egy stadion rendszerét, mely tartalmaz egy 768 megapixeles felbontású lelátófigyelő panoráma-módot valamint egy irodaház rendszerét, mely a Gamanet C4 épületfelügyeleti szoftverébe lett beintegrálva.

A rendezvény záró előadását szintén Princz Adorján tartotta, melynek során bemutatta az Intellio Video System legfrissebb- és hamarosan érkező újításait. Ismertetve lett az integrált kameraoldali tárolás, a klienskapcsolatonként beállítható sávszélesség-menedzsment, a gyorsított rendszerindulás és a C4 integráció. A konferencia zárásaként élő kamerákon lett szemléltetve a több kamera képének összefűzésével megvalósított, rendkívül látványos panoráma-mód, melynek köszönhetően a rendezvény helyszíneként szolgáló hotel tetejéről lehetett figyelemmel követni a környék forgalmát.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában