SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2014. június 23. 0:11

Piacon a legújabb Intellio dómkamerák

Az elmúlt egy évben az Intellio felsőkategóriás kameracsaládjának tagjai folyamatosan szaporodtak, ám egy fontos kamerakivitel még hiányzott a palettáról. Ez év júniusában azonban a kör bezárult: megérkeztek az új dómkamerák – teljessé vált a VISUS széria!
A VISUS csőkamerákéval gyakorlatilag megegyező hardvert és objektívet alkalmazó újdonságok megjelenésükkel új kategóriát nyitnak tehát a cég termékskáláján. A beépített távvezérelhető objektívek mellett az új kamerák tartalmazzák a VISUS széria összes erősségét: nagy teljesítményű központi processzor, 30 képkocka másodpercenként akár 3 megapixeles, maximális felbontáson, teljes körű Intellio fedélzeti intelligencia.

A belsővel ellentétben a külső abszolút újdonság: a kamerák új, vandálvédett, kültéri házban kerültek kifejlesztésre. A választható tulajdonságoknak köszönhetően összesen négy új modellben jelentkező, legújabb Intellio széria természetesen IR megvilágítással rendelkező kamerákat is kínál. A funkciót 36 db IR LED végzi, melyek segítségével a megvilágítás akár 30 méteres távolságban is hatásos tud lenni éjszaka. A négy új kamera közül kettőnek is része az intellio WDR mód, melynek segítségével ezek a modellek képesek akár a 100dB-es képdinamikára is. A újonnan jelentkező modellek típusszámai az alábbiak szerint alakulnak:

 •  ILD-410S-VD-W (WDR mód és IR megvilágítás nélkül)
 •  ILD-420S-VD-W (WDR móddal, IR megvilágítás nélkül)
 •  ILD-410S-VD-IRW (WDR mód nélkül, IR megvilágítással)
 •  ILD-420S-VD-IRW (WDR móddal és IR megvilágítással)

  Az új VISUS dómkamerák előrendelhetőek, a rendelési feltételekről és árakról tájékoztatás a sales@intellio.eu címen.
 • Hírlevél

  Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

  Hozzászólások

  A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
  Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

  Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

  Cikkek hasonló témában