SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2014. december 1. 12:12

Intellio SAFE STADIUM a Tüskecsarnokban

A 15 évnyi kivitelezési szünet után, idén november 27-én átadott Tüskecsarnok, Buda legmodernebb fedett sportcsarnoka, melynek lelátó-figyelő rendszerét az Intellio termékeiből valósították meg.
A két évtizede még világkiállítási városrésznek prognosztizált terület legnagyobb létesítménye nyílt meg, melynek kivitelezése több mint 20 éve kezdődött. A hosszasan elnyúlt építkezés egy szempontból mindenképp előnyévé vált az épületnek: napjaink legmodernebb megfigyelő rendszerével lett felvértezve.

A debreceni Nagyerdei stadionhoz hasonlóan ebben a sportkomplexumban is a VISUS család zászlóshajója, az ILD-810S típusú kamera több példánya teljesít szolgálatot. A részletgazdag képek egybefüggő – 200 megapixeles – panorámaképen tekinthetőek meg. A Tüskecsarnok lelátófigyelő kamerarendszere a létesítmény mind a 3906 ülésén helyet foglaló vendégről igazolványminőségű képet képes szolgáltatni.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.