SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2015. április 24. 21:36

Dahua HFW-2300RZ, motorizált lencsés, 3 megapixeles kültéri IP csőkamera

Motorizált varifokális lencse a könnyebb telepítés érdekében, 3 megapixeles felbontás (2048x1536), beépített infra megvilágítás, a motorizát lencse az UTP kábelen keresztül állítható, mind a rögzítőeszközön keresztül, mind pedig PC-ről web felületen keresztül, valamint Smart PSS CMS szoftver segítségével.
A mára már hazánkban is széleskörben elismert Dahua márka egy teljesen új IP kamera családja mutatkozik be most önöknek, ami ötvözi az eddig luxusnak számító motorizált lencse előnyeit a 3 megapixeles felbontással, valamint az eddig jól bevált Dahua hálózati kamerák funciót, minőségi kidolgozottságát és elérhető árát.

Leegyszerűsíti a telepítést azáltal, hogy lencséjének beállítása nem igényel létrára mászást, ez a folyamat mostantól elvégezhető a karosszékben ülve egér segítségével, mind a rögzítő eszközről, mind PC-ről webes felületen keresztül a kamera menüjében, mind pedig a Smart PSS CMS szoftveren keresztül, valamint akár okostelefonról is, a gDmss nevű alkalmazás segítségével, ami elérhető minden operációs rendszerű készülékhez a Play Áruházból. A fentiekből kiderül, hogy még csak nem is kell a helyszínen lennünk a beállításhoz, mindezt elvégezhetjük távoli hozzáféréssel is.

Továbbá, minden eddig is jól bevált funkció is rendelkezésre áll, kiegészítve a 3 megapixeles felbontással, ami már egyre több telepítési környezetnél elvárásként szerepel, ezáltal versenyképes ez a kamera.

Teljes mértékben kültéri eszköz, éjszakai környezetben is tökéletesen megfelel, infrával rendelkezik. Tetszetős, modern és biztonságot sugalló kinézete biztosítja, hogy ez a kamera változatos helyszíneken telepíthető, fali konzolok és bekötő dobozok is szerepelnek a kinálatunkban ehhez az eszközhöz.

További információ.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában