SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2015. november 26. 11:48

Dahua IPC-HFW5421E-Z 4 Megapixel felbontású SMART IP kamera

Már az Euro Tech Corp. Kft kínálatában is megjelent a 4 megapixel felbontású Dahua IP kamera. Újdonság, hogy ez a kamera már a legújabb IP modullal van felszerelve, amely az megszokott H264 tömörítési algoritmus mellett rendelkezik H265 tömörítéssel is, ami 50%-os megtakarítást hoz tárhely és adatforgalom szintjén. Így a magasabb felbontás nem jelent feltétlenül magasabb tárhely illetve hálózati kapacitás igényt.

- 16:9 képarány megtartása
- Gazdaságos átmenet a Full HD és a 4K felbontás között
- H265 tömörítés
- Részletgazdagabb kép, elérhető áron

A kínálatban szerepel többféle model 4 Megapixeles felbontásban. Példaként a Dahua csúcsmodelje:

Dahua IPC-HFW5421E-Z 4 Megapixel felbontású SMART IP kamera

A jelen portfólióban, ez a kamera jelenti a csúcsot a 4 Megapixeles felbontásban. Motorizált lencsével rendelkezik, ami bármelyik Dahua rögzítőről vezérelhető hálózaton keresztül, ugyanígy PC-ről webes felületen keresztül illetve PSS Smart szoftverről is elvégezhető a művelet. A kamera 3. generációs LED Array infrákkal rendelkezik, amik a sötétben jobban szórják az infra fényét, ezáltal az éjszakai kép homogénebb, élesebb és részletgazdagabb, mindezt úgy, hogy a hatótáv nagyobb lett 20%-al a hagyományos infrákkal szemben. További funkciók az eszközbe integrált inteligens analízis opciók, amelyek kielemezhetőek a rögzítőröl, illetve több neves felügyeleti PC alapú szoftverrel is kompatibilisek. A kamrához járnak a riasztási valamint audió ki/be-menetek, illetve a PoE.
További információt kérek erről a termékről a forgalmazótól.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában