SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. március 8. 22:48

Dahua + Videosec IP akció - 10. hét

Folytatódik a Dahua & Videosec IP rendszerek közös promóciója.
Ezen a héten a 3 megapixeles illetve a 4 megapixeles felbontással rendelkező IP eszközökön van a sor, a Dahua, nagy felbontású kamerák mellé, az akciónk keretében, szettek vásárlása esetén, az Euro Tech Corp. Kft most ajándékba ad egy Dahua márkájú hálózati rögzítő eszközt.

Az ajándék NVR-k a Dahua rögzítőeszköz termékkínálatának legújabb generációját képviselik, a 8 csatornás ajándékeszköz öt, a 16csatornás pedig akár nyolc megapixeles felbontású kamerák lekezelésére is képes. Az eszközökhöz teljeskörű, távoli elérést biztosító szoftverplatform áll rendelkezésre, magyar nyelven is. A 3 megapixeles kamerák mellett immáron a 4 megapixeles kamerák is szerepelnek a termékkínálatban, ezen eszközök már raktárról rendelhetők. A 4 megapixeles IP eszközökről bővebb tájékoztatást ad a SecuriFocus termékMONITOR. Az akciókról érdeklődjön az Euro Tech Corp. Kft partnereinél, valamint az eurotech@videosec.com e-mail címen.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában