SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Biztonságtechnika

2016. május 31. 10:57

HD-TVI és AHD házassága

Az IdentiVision új rögzítőcsaládja egyetlen dologra vállalkozik: a megszokott szolgáltatáscsomag megtartása mellett kínál megoldást a HD-TVI kamerák kezelésére, képanyaguk rögzítésére.
Aki már találkozott az IdentiVision CCTV rögzítővel, annak semmilyen nehézséget nem okoz majd az új hibridek kezelése. Talán az egyetlen kivétel az ún. koax-vezérlés funkció, melynek segítségével elérhető/hangolható az arra alkalmas HD-TVI kamerák menüje. Amennyiben az adott a kamera arra lehetőséget biztosít, akár a készülékek motoros ZOOM/fókusz funkcióit is kezelhetjük a rögzítő (és a hozzá biztosított CMS szoftver) segítségével.

A család jelenleg elérhető tagjai a négycsatornás, csatornánként 25 kép/s rögzítési sebességet kínáló IHH-RT4214; és a nyolccsatornás, 12 kép/s sebességű IHH-RE8214. Mindkét modell képes rögzíteni a FULL HD felbontású kamerákat. A négycsatornás családtag vagy/vagy alapon dolgozik: nem lehet keverni egy rendszeren belül a különböző szabványokat. Ellenben, cserébe a „lassabb” rögzítésért, az RE8214-es egyedülálló lehetőséget kínál: AHD és HD-TVI kamerák egyidejű kezelését! Az első négy csatornára legfeljebb 4 AHD, a második négyre max. 4 HD-TVI kamera köthető. Persze, használható tisztán HD-TVI, vagy AHD rendszerekhez. Sőt, akár tisztán IP rendszerek kezelésére is képes (pl.: 8db 2MP-es, vagy 4db 5MP-es IP kamera).

Legyünk egészen őszinték! Az LDSZ által képviselt Grundig márka a CCTV berkein belül is a kiváló minőségéről és az ehhez illő áráról vált híressé. A HD-TVI termékek megjelenésével a Grundig nyitott a középkategória felé is. Olyan kiváló képalkotást nyújtó kamerákkal kápráztatták el a magyar piacot, melyre a legszigorúbb ítészek is csak elégedetten csettintettek. Ellenben a rögzítők terén tartották magukat a megszokottan magas szolgáltatási színvonalhoz. Ez, persze, azt is jelentette, hogy a kínált szolgáltatások árát megkérik. Itt nyújt árbéli megoldást a GRUNDIG TVI kamerák használatához az IdentiVision hibrid rögzítő családja.

„Lapzárta után érkezett”
Az új IdentiVision rögzítők képesek kezelni a márka új, motoros ZOOM optikával felszerelt kameráját. Az optikát és a menüt egyaránt!!!

Forrás: LDSZ - Ollári Viktor

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában