SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Hírek | Céges hírek

2016. augusztus 11. 20:14

A kiállításon bemutatkozik Kína egyik legnagyobb CCTV gyártója; IP rendszer specialistája: az UNIVIEW
Az UNIVIEW, Kína 3. legnagyobb CCTV gyártója idén júniustól már Magyarországon is képviselteti magát. Az Alfa Digital Kft kétnapos, sikeres IP előadász és Szakmai Napot tartott a budapesti Hotel Ramada Resortban.


Az Alfa Digital Kft. – CCTV rendszerek forgalmazásával, nagykereskedelmével foglalkozó cég a videós biztonságtechnika egyik leginnovatívabb gyártójának IP rendszer eszközeit mutatta be a Hotel Ramada Resortban.

A rendezvényen jelen voltak az UNIVIEW gyári képviselői, telepítő és projekt kivitelező cégek, valamint biztonságtechnikai viszonteladó-nagykereskedők is.

Az UNIVIEW IP kamera és IP rögzítők bemutatása mellett kötetlen beszélgetések, workshop, ill. kétféle gyakorlati bemutató is volt: a kamerák, NVR-ek programozása ill. központi és mobil kliensek használata.

A rendezvény mindkét napja Ferrari tesztvezetéssel zárult. Egy-egy szerencsés partnernek tesztpilóta segítségével páratlan vezetési élményben volt része, emellett egy Ferrari ajándékcsomaggal térhetett haza.

A gyártóról:

Az UNIVIEW Kína egyik kiemelkedő IP termékeket gyártó cége 2005 óta. Az elmúlt több mint 10 éves komoly hálózati és IT tapasztalatainak, emellett innovatív megoldásainak köszönhetően mára Kína 3. legnagyobb CCTV gyártójává lépett elő.

Jelenleg 3000 munkatárssal dolgozik, ebből 1500 mérnök, akik a kutatás-fejlesztésért felelnek.

A cég 84 millió USD jegyzett alaptőkével rendelkezik, már 2008-ban 50.000(!) kamerás városi térfigyelő rendszert telepítettek UNIVIEW eszközökből.

Referenciákat tekintve jelen van az ipari projektekben, egészségügyi intézményekben, a közlekedésben, számos design és innovációs díj nyertese.

Az UNIVIEW magyarországi képviselete: az Alfa Digital Kft.

Az új márkadisztribúción kívül a piacon már jól ismert egyik legnagyobb gyártó Turbo HD-s és IP termékeit, valamint NEON eszközök OEM (saját márkás) változatait Alfa Digital Highline és Alfa Digital néven forgalmazza.

Termékpalettáján többféle HD-TVI, IP és analóg eszközök találhatók, a megfizethető, de megbízható minőségű termékektől a felső kategóriás projektrendszerekig.

A cég profiltisztán CCTV rendszerek, rendszereszközök forgalmazásával, nagykereskedelmével foglalkozik, kiemelt fontosságot tulajdonítva a termékek teljes körű műszaki háttértámogatására.

A cég munkatársai maguk készítik az eszközök magyar nyelvű adatlapjait, használati útmutatóit, a gyár technikai részlegével közösen a szintén magyar nyelvű kezelőfelületeket, firmware frissítéseket. A minősítések megléte, garanciális ügyintézés, szervizháttér szintén a támogatás (support) része a magyar képviseletnél.
Tekintse meg az UNIVIEW termékeket SecuriForum kiállításon, az Alfa Digital Kft C1 standján.

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Hozzászólások

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a SecuriFocus Kft. nem vállal felelősséget, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a szerkesztőségünkhöz.
Ehhez a hírhez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!

Cikkek hasonló témában

Business development manager / IPCamLive

Az IPCamLive egy több éve sikeresen működő startup vállalkozás, mely vezető piaci szerepet tölt be az IP kamerák web streaming területén. További nemzetközi terjeszkedés elősegítése érdekében Business development manager munkakörben új munkatársat keresünk. Ha olyan munkát keresel, ahol kreatívan dolgozhatsz és kipróbálhatod saját ötleteidet, akkor közöttünk a helyed!